Miljonārs Ķirsons nesmādē vakariņas par 1,80 eiro

tautaruna.lv 20.marts 2023, 2:00
 
Lauris Aizupietis/F64
Viens no Latvijas slavenākajiem uzņēmējiem miljonārs Gunārs Ķirsons manīts, žigli ieturot vakariņas savā ātrās ēdināšanas restorānā "Cherry Fix," vēstīts Intas Mengišas rakstā "Miljonārs ieturas pa fikso" žurnālā "Kas Jauns".

Spriežot pēc kārbas, kas viņam bija priekšā miljonārs Gunārs Ķirsons mielojās ar pelmeņiem, biezpiena bumbiņām vai vistas gaļu, kas iegādājama par 1,80 eiro. Tikpat labi kārbā varētu būt bijuši vistu spārniņi, kas maksā 3,60 eiro par porciju.

Portāls NRA jau rakstīja, ka 2022. gada vasarā ēdināšanas uzņēmuma AS "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons izveidojis jaunu ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix".

Ķirsons stāsta, ka ideja par "Cherry Fix" radās pandēmijas laikā, kad nācās slēgt visus klātienes restorānus un viss ēdināšanas bizness nonāca uz iznīcības sliekšņa, tomēr izdevies ne tikai saglabāt "Lido", bet arī sākt domāt par jauniem biznesa virzieniem.

Kā atklāj Ķirsons, šajā projektā viņš iesaistījis gan savu mazdēlu Albertu Ķirsonu, gan Jūlija Krūmiņa mazdēlu Edgaru Krūmiņu, gan vairākus citus jauniešus.

"Cherry Fix" izstrādāta ēdienkarte tā, lai ēdiens atbilstu mūsdienu cilvēka vajadzībām, un tiktu nodrošināts veselīgs, garšīgs un kvalitatīvs ēdiens. "Gribam pierādīt, ka ātrās ēdināšanas produkti var būt kvalitatīvi, bet nebūt pārlieku dārgi, tas nozīmē, ka tie tautai būs pieejami par saprātīgu cenu," stāsta Ķirsons.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka ēdināšanas tīkla "Cherry Fix" pārvaldošais uzņēmums SIA "CF Development" reģistrēts 2021.gada februārī, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Vienlaikus domēna "cherryfix.lv" vārda lietotājs ir uzņēmums SIA "K.E.Projekti", kas reģistrēts 2012.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

daudzi aiz skopuma ir veselību sabojājuši

13.marts 2023, 0:06 Atbildēt

Lai Ķirsonam laba veselība, es viņu ļoti cienu,jo grūtajos man laikos ēdu viņa Lido Dzirnavu ielā un tas man uzlaboja garastāvokli. Ēdu tikai pelēkos zirņus ar speķi un rūgušpienu, arī saldo,viss bija ļoti labi sagatavots.

13.marts 2023, 8:03 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas