VIDEO. Latviete izģērbjas pie slavenākās Kopenhāgenas skulptūras

tautaruna.lv 9.marts 2023, 9:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Pikantēriju šovā “Mīla kemperī”, pārbaudot dalībnieku savstarpējās attiecības un saikni, katrā sērijā viņiem ir jāveic kāds pārbaudījums. Nonākot Dānijā, šova veidotāji pāriem liek attēlot slaveno nāriņas skulptūru.

Uzdevumu izpildes laikā slavenā digitālā satura veidotāja Yana Bruk atkailinās, kas pievērš lielu tūristu uzmanību.

Mīlestības un iepazīšanās šova “Mīla kemperī” dalībnieki ir sasnieguši Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu. Viņus sagaidīja pavisam interesants pāru uzdevums - pārīšiem tas jāpilda pie slavenās nāriņas skulptūras un daži, lai uzvarētu, bija gatavi pat izģērbties, jo uz spēles bija likta imunitāte. Apzinoties uzdevuma nopietnību, ilgi nevilcinoties, Yana Bruk izģērbjas visu priekšā, lai pēc iespējas tuvāk attēlotu nāras skulptūru.

Yanas Bruk kailums un skaitums piesaitīja ne vienu vien tūristu, kuri uzņēma arī bildes ar latviešu daiļavu. Par pārsteigumu gan televīzijas skatītājiem, gan pašiem dalībniekiem kailums uzvaru nenesa, jo šajā uzdevumā uzvarēja pozitīvā Ketija un Ričards.

Kas pārus sagaida turpmākajā ceļojumā? Un kurš šovā ir ieradies meklēt mīlestību, bet kurš slavu? Iepazīšanās un mīlestības pilnais šovs “Mīla kemperī” katru ceturtdienu 21.00, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas