Uģa Kuģa dēla uzvedība nonākusi soctīklu uzmanības lokā. Ko par to domā Uģis?

tautaruna.lv 7.marts 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš
Nav noslēpums, ka attīstoties tehnoloģiju laikmetam, pieaug anonīmo un arī publisko komentāru skaits sociālo tīklu vidē. Pagājušajā nedēļa Latvijā slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis bija ķēries klāt komentāru izlasīšanai, kuri ir atrodami zem viņa sociālo tīklu ierakstiem.

Kuģu pāris internetā saskaras ar komentāriem, kas vēsta, ka viņu vecākais dēls ir pārāk izlaists - Linda tam nepiekrīt. Uģis cenšas visu uztvert mierīgi.

“Esmu audzis pareizā ģimenē Rūjienā, un lasot komentārus, ka Tamals ir kādam traucējis poliklīnikā ar savu uzvedību, licis citiem neērti justies. Bet tad es iedomājos, ja es tur būtu kā tēvs, un kādam citam bērns ārdītos, es viņu tik labi saprastu. Nevis nosodītu, jo cilvēks, kuram nav bērns, tā var tikai pateikt. Es taču zinu, ka bērns var bļaut visur!”

Galu galā Uģis kritiku uztver ar humoru, akcentējot, ka nesaprot, kur cilvēkiem rodas tik daudz brīvā laika, lai to veltītu komentāru rakstīšanai. Tāpat Uģis secina, ka ģimenē, kurā ir bērni, klusums vienkārši nav iespējams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas