"Man sievietes met to grāmatu sejā". Olgai Kambalai riebjas vīra Kaspara grāmata

tautaruna.lv 14.marts 2023, 3:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” vieni no spilgtākajiem dalībniekiem ir Kambalu ģimene, kas kameru priekšā ir gatavi atspoguļot gan savus dzīves skaistākos brīžus, gan ļauj redzēt viņu skandālus un strīdus. Kambalu ģimene ir devusies uz Milānu, kur vecākajai meitei Lukērijai bija sarunātā tikšanās ar kādu no Milānas modes aģentūrām.

Pēc aģentūras apmeklējuma, ģimene nolemj pāris dienas atpūsties skaistajā pilsētā, un kādā no brīvajiem brīžiem, Olga skeptiski izsakās par Kaspara grāmatu “Kambala. āmen!”.

Olga Kambala ir saņēmusi ziņas no saviem faniem, un vienā no ziņām tiek pieminēta arī Kaspara autobiogrāfiskā grāmata. Sievietei šī grāmata liek sadusmoties, jo šī nav pirmā reize, kad viņai no sekotājiem tiek uzdoti jautājumi par vīra pagātnes dēkām.

Godīgi sakot, man Tava grāmata besī. Sievietes man met acī, cik tev ir bijušas seksuālas attiecības. Es nekad viņu nelasīšu, jo cilvēki ir tik viegli ietekmējami. Man tās sievietes met to grāmatu sejā.

Kaspars mierinot sievu, liek viņai laist to garām un dzīvot tālāk. Domstarpību laikā arī vecākā meita Lukērija atzīst, ka daudzi vienaudži viņai ir prasījuši par Kaspara grāmatu.

Olga turpina stāstīt, ka viens no iemesliem, kāpēc cilvēki aicina izlasīt grāmatu, lai labāk iepazītu Kasparu. Sieviete pārliecināti atbild visiem:

Hallo, es guļu ar viņu un zinu vairāk nekā tur ir rakstīts!

Vai Milānas braucienā Kambali piedzīvos vēl kādas domstarpības? “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas