FOTO. Aktrise Regīne Devīte dzimšanas dienu nosvin īpašā vietā

tautaruna.lv 1.marts 2023, 17:30
 
F64
Kopā ar savējiem jebkurā pasaules malā - ar tādu moto, pirmo reizi kanāla 360TV šova vēsturē, “Vakariņš ar savējiem” dodas pie latviešiem Anglijā. Ciemos pie mūsu tautiešiem dosies aktrise Regīne Devīte, ģitārists Mārcis Auziņš un mūziķis Igo.

Pirmajā vakariņā slavenā kompānija dosies pie jaunās māmiņas Sintijas. Latviešu daiļava ir precējusies ar rumāni Bogdanu, kurš vakara gaitā parūpēsies, lai jautrība sistu augstu vilni. Bogdans cels galdā tradicionālo rumāņu ēdienu “Sarmali”, kamēr Sintija ciemiņus iepazīstinās ar vietējiem angļu gardumiem! Līdztekus kulinārajiem baudījumiem, kompānija dosies pastaigā pa naksnīgajām Doveras ieliņām, mērosies spēkiem galda futbolā un vienosies kopīgās latviešu dziesmās! Vakara gaitā Mārcis Auziņš, ņemot talkā sieviešu skaistumkopšanas piederumus, pamanīsies pat salabot namamātes ģitāru.

Turpinot ciemošanās maratonu, slavenības dosies pie draugu kompānijas, kura neslēps prieka asaras par ciemiņu ierašanos. Vakara gaitā slavenības piedalīsies viktorīnā, kas ļaus uzzināt ko vairāk par latviešiem Lielbritānijā un pilsētiņu Doveru! Un šī būs arī diena, kad Regīna svin savu jubileju, tāpēc, protams, neizpaliks laba vēlējumi, dziesmas un torte ar svecītēm!

Trešajā vakarā slavenības dosies pie kādas ģimenes. Liels būs ciemiņu pārsteigums, uzzinot, ka zem viena jumta draudzīgi spēj sadzīvot četras paaudzes. Vakariņš izvērtīsies sirsnīgs - Igo pavadībā ģimene metīsies dančos, atminoties latviešu tautasdziesmas!

Pēc vislabākajām tradīcījām uzvarētāju ģimene dosies ciemos pie kādas no slavenībām, šajā reizē lidos uz Latviju. Ciemos pie sevis uzņems mūziķis IGO. Viesi un mājas saimnieks iegrims mākslas pasaulē, apdarinot šķīvjus un radot “Vakariņš ar savējiem” īpašo trauku kolekciju. Šajā ballītē neiztikt arī bez ķibelēm, Regīna un Mārcis secinās, ka virtuvē ir kartupeļu krīze, jo lielākā daļa dārzeņu būs sadeguši! Toties radošajiem pavāriem izdosies viesus pārsteigt ar kvasā vārītiem kartupeļiem! Ballīte izvērtīsies muzikāla, skanēs hīti gan no angļu repertuāra, gan arī vecās, labās latviešu dziesmas

Nedēļa tiks pavadīta siltās sajūtās par Latviju, priekpilnās emocijās par satikšanos un gaisā virmos pozitīvas emocijas. “Vakariņš ar savējiem” ienāk katrā mājā, jebkurā pasaules malā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas