VIDEO. Atkarības dēļ cieš Uģa Kuģa veselība

tautaruna.lv 1.marts 2023, 16:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Vai tiešām saldējumam piemīt novecošanas efekts? Šonedēļ atbildi uz šo jautājumu saņēma ģimeņu attiecību realitātes šovs “Ģimene burkā” veterāns Uģis Kuģis. Skatītāji jau būs pamanījuši, ka Uģis ir saldummīlis, un viens no viņa top saldumiem ir saldējums.

Vizītē pie ārsta atklājas, ka Uģim ir palielināts holesterīna līmenis un metaboliskais vecums ir krietni lielāks nekā tam būtu jābūt.

Par to, ka šova dalībniekam ir atkarība, televīzijas skatītāji ir pamanījuši jau sen. Uģa sieva Linda skaidro, ka vīrs saldējumu ēd teju katru dienu, tā ir viņa prieka bauda. Veselības pārbaudes laikā atklājās, ka saldējuma pārāk bieža lietošana, visa gada garumā, ir atstājušas pamatīgas sekas uz Uģa veselību.

Liels bija vīrieša pārsteigums, kad ārste atklāj, ka saldējums iedalās cukura grupā nevis pie augļiem. Iesmejot viņš pavēsta, ka ir pasūtījis piecus litrus “Druvas” saldējuma, un plāno ko ar viņiem tagad darīt. Vizītes laikā atklājas, ka ģimenei būtu vēlams samazināt arī sviesta patēriņu, uz ko ne pārāk pozitīvi vērtēja Linda, jo sieviete ir liela šī produkta piekritēja.

Uģis aicina visus, kam ir saldējuma atkarība rakstīt viņam, un aicina runāt par to atklāti, veidojot sava veida grupu.

Vai Uģim izdosies savā uzturā samazināt saldējuma patēriņu? Skaties jaunākās “Ģimene burkā” sērijas no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.25, kanālā 360TV!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas