VIDEO. Gluzunovs pikts, ka veikalā nav nopērkams saderināšanās gredzens par 3,51 eiro

tautaruna.lv 2.marts 2023, 14:30
 
Pixabay.com
Caur strīdiem uz laimīgām beigām? Tāds ir jautājums, ko ģimenes attiecību realitātes šova “Ģimene burkā” skatītāji jautā ikdienas, redzot, cik tempermentīgi Gluzunovu pāris risina savas attiecības. Šajā nedēļā Artjoms ir devies uz Rīgu ar vienu mērķi - iegādāties saderināšanās gredzenu.

Vēl nesen Elīna devās pie psihoterapeita, lai meklētu risinājumu attiecību krīzei, bet jau šonedēļ Artjoms ir manīts kādā no Rīgas tirdzniecības centriem, lai iegādātos saderināšanās gredzenu.

Esmu ieradies Rīgā, lai Elīnai apskatītu gredzenu, par ko viņa man kunkst jau nedēļām ilgi.

Ar tādu ziņu viņš ieiet juvelierizstrādājumu veikalā: "Man vajag gredzenu".

Pirms viņš devies uz veikalu, vīrietis esot iepazinies ar piedāvājumu arī kādā internetveikala mājaslapā, kur bija noskatījis gredzenu, kas maksā 3 eiro 51 centu. Pārdevēja pieklājīgi noraidīja vīrieša vēlmi, jo šādā cenu kategorijā viņu veikalā gredzens nav atrodams. Artjoms neslēpj, ka cenas ir pārāk augstas un pārspīlētas priekš šāda spīdīga nieciņa. Viņš dzīvo pēc moto, jo lētāk, jo labāk.

Iepriekš jau esam minējuši, ka Artjoms Elīnu ir bildinājis, taču sieviete bildinājumam nepiekrita. Kā galvenais iemesls tika minēts dāvinātā gredzena lētums.

Vai šoreiz Artjoms iegādāsies gredzenu, kas topošajai līgavai patiks? Vai piedzīvosim kāzu zvanus? Skaties jaunākās “Ģimene burkā” sērijas no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.25, kanālā 360TV!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Nepiekrita jo kopā tikai mantas dēl

4.marts 2023, 23:19 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas