Kima Kardašjana atklāj savus labā izskata noslēpumus

tautaruna.lv 25.februāris 2023, 15:30
 
BauerGriffin/INSTARimages/Cover/Scanpix/Leta
42 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana savā vecumā izskatās žilbinoši. Nav noslēpums, ka viņa ir veikusi dažādas skaistuma procedūras, lai uzlabotu savu izskatu. Tomēr, kā min Kima, lai uzturētu sevi formā, viņa piekopj trīs vienkāršus paradumus, vēsta "Eat This, Not That".

Lai justos enerģijas pilna un izskatītos satriecoši, Kima Kardašjana piekopj veselīgu dzīvesveidu, sākot no veselīga uztura līdz regulārām fiziskām aktivitātēm.

Kā ziņo medijs, tad Kima Kardašjana kopš 2019. gada piekopj īpašu diētu.

Viņa lielākoties uzturā lieto augu valsts produktus. Kā min realitātes šovu zvaigzne, tad 2019. gadā šādu uztura plānu viņu pamudināja ieviest veselības problēmas. Viņai ir psoriāze jeb zvīņēde, kas ir ādas slimība. "Es daru visu iespējamo, lai pēc iespējas vairāk ēstu augu valsts produktus, ja vien tā nav našķošanās diena," intervijā medijam "People" reiz sacīja Kima.

Viņa minēja, ka cenšas pēc iespējas biežāk ēst pārtikas produktus, kuru sastāvā ir liels daudzums antioksidantu un kuriem piemīt pretiekaisuma īpašības. Pēc diētas maiņas, Kima atzina, ka, ēdot lielākoties augu valsts produktus, viņai ne tikai uzlabojās ādas stāvoklis, bet tas ietekmēja arī garastāvokli, samazinājās stress un viņa kļuva enerģijas pilna.

Interesanti, ka Kima teju pilnībā ir atteikusies arī no alkohola. Tikai vien dažos izņēmumos, saviesīgos pasākumos, viņa lieto alkoholu.

Līdztekus veselīgam uzturam Kima katru rītu sporto. Žurnālam "Vougue" viņa atzina, ka ceļas jau 05:30, lai vingrotu. Treniņu plāns viņai ir ļoti strikts. Realitātes šovu zvaigzne sporto sešas dienas nedēļā un katrs treniņš ilgst aptuveni 60 līdz 90 minūtes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas