Liāna Langa "uzbrauc" Pozņakam; autore no komentētājiem "dabū pa mizu"

tautaruna.lv 5.marts 2023, 5:00
 
Gints Ivuškāns/f64
"Twitter" vētru sacēlis Liānas Langas ieraksts, kurā viņa kaunina Reini Pozņaku par krievu valodas lietošanu intervijā krievvalodīgam medijam.

Komentējot Liānas Langas ierakstu, Reinis Pozņaks raksta: "Paldies, Langas kundze, par augsto novērtējumu. Arī augstu vērtēju jūsu degsmi Latviešu valodas stiprināšanā, taču uzskatu ka starp skolu, darba vietu, lieveikalu un medijiem tomēr ir atšķirība. Uzreiz atzīšos, esmu runājis krievu valodā arī НВ DW un LR4. Veiksmi!"

Lai gan pie šī ieraksta komentētāji nostājas divās pretējās nometnēs, atbalsts Reinim Pozņakam ir krietni lielāks.

"Reini, ja Liāna izdarītu kaut 1/10000000 daļu Ukrainas vai Latvijas labā no tā, ko Tu esi izdarījis, es viņu jau pielūgtu."

"Pēdējā konvojā braucu kopā ar krievu puisi Aleksandru, super čalis! Redzu ieguvumu visiem, ja pēc Pozņaka intervijas uz Ukrainu aizbrauks vēl pāris krievu čaļu! No tā pasaule un Latvija paliks tikai labāka!"

"Es ar visiem pacientiem Ukrainas bēgļiem runāju krieviski un viņi visi ir tiiiik laimīgi par to. Liāna var tagad man mest akmeni (no savas vienradžu pasaules)."

"Reini, vienīgā iestāde, kurai Tev būtu par kaut ko jāatskaitās, ir VID (un kādreiz arī Twitter, lai cilvēki atcerās par palīdzību un ziedošanu Ukrainai), bet kaut kādām kārenām un kāreniem Tu vispār neko neesi parādā."

Komentētāji norāda arī uz Langas neadekvāto taktiku cīņai par latviešu valodas lietošanu: "Degsme nav slikti. Bet viņu fanātisms panāk pretējo, jo kļūst aizvien apnicīgāks. Ar balsu vākšanu arī nemaz tā neveicas. "Atkrievotāju" akcijai tikai mazliet vairāk balsu nekā tiem, kas vēlas atstāt e-cigaretes, un mazāk kā tiem, kas pieprasa auto TA reizi divos gados :)"

"Langai, iespējams, maksā kremlini, lai viņa cirka formā noraktu it kā labu ideju. Drausmas"

"Bet Liāna taču pati Doždj vadītājam KNL raidījumā atbildēja krieviski. Un tas bija LTV1."

"Jūsu kampaņa ir pārāk agresīva un rada pret reakciju, Langas kundze! Tagad man kauns par Jums! Kaut, nu Jūs tik daudz izdarītu Ukraiņu labā! P. S. Ukraiņu blogeri un viedokļu līderi runā pārsvarā krieviski. Klausamies un uzzinām informāciju"

"Langa ir veca un slima sieviete. Katram, kurš viņu nobloķē, mēneša laikā labsajūta un psihiskā veselība uzlabojas par 25%. Tie loli un gagi, ko viņa nes, vnk nav tā vērti."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas