VIDEO. Kambalas meita Lukrēcija dodas iekarot modes industriju Milānā

tautaruna.lv 27.februāris 2023, 16:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Kambalu ģimene plašus komentārus sabiedrībā neprasa. Bieži vien viņi izceļas ar skaļiem virsrakstiem par savu ikdienas dzīvi, uzvedību un dažādiem izteikumiem, taču vērīgākie skatītāji būs pamanījuši, ka vecākā meita Lukērija, apņēmības pilna, cenšas iekarot modes industrijas sirdi - Milānu.

Jaunākajās “Slavenības. Bez filtra” sērijās Kambalu ģimene ir ieradusies Milānas modeļu aģentūrā “Sophie Models agency”, kur Lukērijai ir pirmā tikšanās ar aģentūras pārstāvjiem.

Modeles karjerai Lukērija pievērsusies 12 gados.

Es nekad nebiju aizdomājusies par modeles darbu. Pie mums ar mammu, kad bijām veikalā, pienāca sieviete no manas pašreizējās aģentūras un pateica, ka man varētu būt potenciāls modelingā, mēs aizgājām uz aģentūru un parakstījām līgumu. Es biju izbrīnīta, jo sevi neuzskatīju par smuku meiteni - man tas bija pārsteigums, ka manī kāds saskatīja ko vairāk, jo skolā mani parasti apcēla manas kautrības dēļ. Es biju klusa meitene, tāpēc skolas biedri domāja, ka esmu dīvaina.

Par vislielākajiem saviem līdzšinējiem sasniegumiem Lukērija uzskata dalību “Dior” un “Louis Vuitton” privātajos modes šovos Dienvidkorejā. Viņa neapstājas pie sasniegtā un ir gatava iekarot modes sirdi - Milānu.

Uz “Sophie Models agency” Lukērija dodas kopā ar savu atbalsta komandu, Olgu un Kasparu. Abas dāmas bija tik satrauktas un emociju pārņemtas, ka runas vīrs lielākoties šajā tikšanās reizē bija Kaspars, kurš aģentūras cilvēkiem pastāstīja, ka ir izbijis basketbolists, un bieži vien spēlējis pret itāļu komandām. Viņš uzskata, ka jāstāsta par sevi un ģimenes statusu, jo tad aģentūrai ir lielāks ieskats par mums un Lukēriju. Tikšanās laikā Lukērijai bija jādefilē peldkostīmā, kas ir pieņemama norma. Aģentūras pārstāvji par tikšanos bija pozitīvi noskaņoti, un deva mājienu, ka ir ieinteresēti sadarboties ar viņu.

Izejot no aģentūras Olga izplūst asarās, jo lepojas ar savu meitu, un atminas, cik smagi viņām ir gājis Latvijā, kad saņēmušas negatīvus komentārus par meitas izskatu un spējām.

Vai Lukērijai izdosies parakstīt līgumu ar vienu no ietekmīgākajām Milānas modeļu aģentūrām? Seko līdzi “Slavenības. Bez filtra” jaunākajām sērijām, un uzzini jaunumus pirmais!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Apsveicu meiteni. Nevajag fiziski strādāt. Labu čunguru nopelnīs visādās reklāmās. Brauciens uz Holivudu, ja vēlēsies. Amerikā par katru reklāmu modeles labi saņem. Filmā kādas lomas spēlēs. Latvijā, pensijas vecumā daudzas slavenības nezina kā samaksāt rēķinus. Veiksmi!!! :)

1.marts 2023, 15:07 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas