VIDEO. Bokseris Kristaps Zutis smagā avārijā gandrīz zaudē dzīvību

tautaruna.lv 28.februāris 2023, 14:15
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Bokseris Kristaps Zutis ar savu draudzeni, digitālā satura veidotāju, Elīnu Pakalnu plašāk par savām attiecībām paziņoja, ņemot dalību šovā “Slavenības. Bez filtra”. Televīzijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi pāra kopdzīvei, ikdienas ainām un kopīgajiem pārbraucieniem, un viens no tiek notika nesen.

Abi kopīgi devās uz Daugavpili, un ceļā Kristaps atsauc atmiņā kādu traģisku notikumu, kas gandrīz viņam maksājis dzīvību.

Televīzijas skatītājiem nav noslēpums, ka Valentīndienas pārsteigums pāra mājās izgāzās ar lielu troksni, tāpēc Kristaps vēlējās iepriecienāt savu draudzeni un aizveda randiņā uz Daugavpili, kur dalās ar sev ļoti traģisku notikumu. Daugavpils ir pilsēta, kura viņš ir nodzīvojis diezgan ilgu laiku.

Šogad aprit desit gadi kopš viņš ir cietis autoavārijā, tāpēc vēlējies aizbraukt uz vietu, kur tas viss noticis.

“Kad atbrauca ātrā palīdzība es vairs nevarēju izturēt sāpes. Mediķiem esot nācies apstāties, jo es esmu kliedzis un ārdījies. Iekšā bija salūzis galvaskauss un ar katru asins plūsmu, ar katru sirds sitienu, sāpes tikai palielinājas.

Tādas sāpes viņš nekad nav jutis.

Daugavpils slimnīcā Kristaps pavadīja septiņas dienas, uzrakstīja atteikumu un viņu pārveda uz Rīgas slimnīcu, jo nespējis izturēt tur esošo remontdarbu skaņas. Avārija ir likusi viņam pārdomāt dzīvi un savas izvēles. Pēc notikušā viņš uzzvanīja savai mammai un omītei, lai pirmo reizi dzīvē pateiktu, ka mīl viņas.

Vairāk par Kristapa un Elīnas attiecībām, ikdienas dzīvi un skandalozākajiem notikumiem uzzini realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas