Aina Poiša nevēlas piedalīties Gluzunovu kāzās

tautaruna.lv 27.februāris 2023, 14:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Ģimeņu attiecību realitātes šovs “Ģimene burkā” jaunākajās sērijas notikumiem un strīdiem pilnā Gluzunovu ģimenē dodas pie psihoterapeites Ainas Poišas. Diemžēl ģimenes galva Artjoms nesaskata vajadzību meklēt palīdzību, bet Elīna domā pretēji, tāpēc psihoterapeiti apmeklē viena.

Gluzunovu pāris pēdējā laikā ir izcēlies ar skaļiem skandāliem un izteikumiem par savām attiecībām. Iepriekšējā nedēļā Elīna steidza uz juvelierizstrādājumu veikalu meklēt saderināšanās gredzenu, bet jau šonedēļ apmeklē slaveno psihoterapeiti Ainu Poišu. Viņai rodas šaubas, vai attiecībām ar Artjomu ir nākotne?

Aina Poiša sarunas laikā min, ka skatoties uz pāru attiecībām, viņa nevēlētos piedalīties viņu kāzās.

“Es laikam negribētu piedalīties tavās kāzās. Bet tas ir tavs lēmums.”

Sarunas laikā kā galveno iemeslu kāzām Elīna skaidro vēlmi sakārtot attiecības. Viņa vēlas noformulēt attiecības oficiāli. Kā zināms, Artjoms jaunības gados ir apprecējies ar Taizemē dzīvojošu sievieti, un līdz pat šim brīdim, laulība nav oficiāli šķirta.

Aina Poiša redz, ka Elīna emocionāli nav gatava apprecēties, bet to vēlas, lai varētu izpildīt savu mērķi - oficiāla un sakārtota ģimene.

Vai Gluzunovu ģimene skanēs kāzu zvani? Vai tomēr pāris dosies katrs savu ceļu? Ģimeņu attiecību realitātes šovs “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.25, kanālā 360TV!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Es arī ne

28.februāris 2023, 17:50 Atbildēt

Elīna Gluzunova. Draudzēsimies. Gaidu ziņu facebook! ;)

1.marts 2023, 13:42 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas