Populārā animācijas seriālā pasmejas par Meganu Mārklu un princi Hariju; pāris ir sarūgtināts

tautaruna.lv 26.februāris 2023, 13:46
 
IMAGO/Panama Pictures/Scanpix/Leta
Pavisam nesen amerikāņu animētajā situāciju komēdijā "Dienvidparks" ("South Park") vienā no sērijām "parādījās" Megana Mārkla un princis Harijs. Kā tiek ziņots, tad Megana nepavisam nav priecīga par to, kā tikusi attēlota šajā animācijas seriālā, vēsta "The Sun".

Kā tiek minēts, tad redzētais "Dievidparkā" Meganu ir patiesi sarūgtinājis un viņu vairākas dienas ir pārņēma skumjas par redzēto.

Epizodē ar nosaukumu "World Pricacy Tour" netieši tika izsmieta Saseksas hercogiene un hercogs.

Šajā epizodē skatītāji varēja vērtot to, kā viņi abi pārceļas uz izdomātu pilsētu, ar plakātiem rokās, kuri vēsta "mēs vēlamies privātumu", "beidziet skatīties uz mums".

Šajā pašā epizodē tās veidotāji paspēja arī pasmieties par prinča Harija nesen izdoto grāmatu "Spare", lai arī sērijā šī grāmata tika dēvēta par "Waaagh", tāpat bija noprotams par, ko tiek runāts.

Pārim tuvu stāvošas personas min, ka ne Megana, ne Harijs nebija apmierināti ar to, ka viņi tika apsmieti populārajā animācijas seriālā. Megana esot atteikusies epizodi noskatīties līdz gala, jo redzētais viņu ir pamatīgi nokaitinājis.

Lai arī skandalozās epizodes sākumā tika minēts, ka visi tēli ir izdomāti, tomēr ikvienam bija skaidrs, ka šajā sērijā animācijas veidotāji atklāti pasmējās par Meganu Mārklu un princi Hariju.

Šeit iespējams noskatīties nelielu fragmentu no epizodes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas