"Tu izklausies pēc laucinieces!" Kambala skarbs izteikumos par savu sievu

tautaruna.lv 17.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” šī gada sākumā iestartēja ar savu astoto sezonu, kurā televīzijas skatītājiem ir iespēja sekot līdzi pašmāju slavenībām - Kambalu ģimenei, Magonei Liedeskalnai, Kristapam Zutim un Elīnai Pakalnai, kā arī Naura Brikmaņa rubrikai.

Astotā sezona Kambalu ģimenē ir iesākusies visai spraigi, kopīgi ir audzinātas meitas par mājasdarbiem, labotas ūdens trubas ar līmlenti, bet tagad ir pienācis laiks doties uz Milānu, kur vecākā meita Lukērija ir gatava iekarot modes meku kā modele.

Kambalu ģimeni varētu saukt par “Kardašjaniem Latvijā”, jo viņi neslēpj savas ikdienas gaitas un ļauj ikvienam ielūkoties savā greznajā dzīvē. Šīs nedēļas sērijās skatītājiem būs iespēja sekot līdzi ģimenes piedzīvojumiem Milānā, ar galveno mērķi - iekārtot Lukēriju vienā no Milānas prestižākajām modeļu aģentūrām.

Pirms modeļu aģentūras apmeklējuma Kambali dodas baudīt nesteidzīgas pusdienas, taču liels būs Olgas pārsteigums saņemot rēķinu.

Es neesmu starā. Vienkārši milti un viss. 75 eiro par ēdienreizi! Mēs vairs šeit neēdīsim.

Kamēr Olga dusmojas, par atstāto naudas summu, Kaspars neiztur un izsaka neglaimojošu komentāru, ka Olga uzvedoties kā tāda lauciniece. Olga uz šo komentāru asi raida savu nepatiku, un apgalvo, ka viņa neesot lauciniece, bet gan skaitot ģimenes naudu. Lukērija, kura ir blakus abiem vecākiem uz šo strīdu vienkārši noskatās no malas, un negrasās iejaukties, jo tas esot bezjēdzīgi.

Kādi pārsteigumu un vilšanās sagaida Kambalu ģimeni skaistajā Milānā? Vai Lukērija iegūs savu sapņu darbu un pievienosies modeļu aģentūrai Milānā? To un vēl citus pārsteigumus ir iespēja redzēt realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai, plkst. 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

17.februāris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas