Magone ar asarām atklāj, kāpēc viņai liegts satikties ar dēlu

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 15:15
 
Ekrānšāviņš no video
Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalns raidījumā atklājusi, kāpēc viņai liegts satikt vecāko dēlu, kurš mitinās Anglijā.

Kopā ar pārējām atvasēm viesojoties Anglijā, Magone neslēpj asaras pastāstot par iemesliem, kāpēc viņai nav ļauts satikties ar vecāko dēlu. "Man ir dēls, kura man fiziski nav - es nevaru ne viņu aizsniegt, ne dzirdēt, ne redzēt," stāsta Magone.

"Es zinu, ka viņš ir dzīvs, kaut kur Anglijā, zinu, kurā mājā, kur, bet sasniegt viņu nevaru. Vārdu pat nav, kā lai izstāsta. Londonā es esmu, dēls gan te nav. Ir jābrauc ar vilcienu ārpus. Dēla tēvs ir pateicis, ka kamēr esmu ekrānā, visu ierakstu un bildēju, dēlu man neredzēt. Man aizliedza man pilnīgi visu.Vecāku tiesības man nav atņemtas. Latvija aizstāv bērna tēvu Oskaru, jo nepatīk, ka es strādāju šova darbu," stāsta raidījuma dalībniece.

"Vecāko dēlu neesmu redzējusi pilnus divus gadus. Lai bērns dabūtu labāku izglītību, es piekritu, ka bērns paliek Anglijā, kamēr pabeidz pamatskolu. Bet notika tā, ka 2020.gadā man dzima meita, Oskars tiesā bija iesniedzis prasību man no Anglijas bērnu izvest. Es dzemdēju meitu, man atnāca pavēsts no Anglijas tiesas," ar smagu sirdi stāsta Magone.

Latvijā Magone turpina rūpēties par savām trim pārējām atvasēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas