Dziedātāja Adriāna Miglāne atklāti par savas laulības izjukšanas iemesliem

tautaruna.lv 16.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums
Dziedātāja un jaunā māmiņa Adriāna Miglāne gada izskaņa sociālo tīklu vidē paziņoja, ka nolēmusi šķirties. Raidījumā “Kad viņas satiekas”, Valentīndienas sērijā, Adriāna neslēpj, ka šķiršanās un tās process esot bijis emocijām bagāts, bet tas esot bijis pareizs lēmums. Dziedātāja laulības ostā iestūrēja 2022. gada 14. aprīlī.

Otrdienas vakari ir par sievišķīgām sarunām, kurās prieks mijas ar asarām un sāpīgām atziņām. Jaunās sezonas otrajā raidījumā pie Dagmāras Legantes, Lienes Stepenas un Baibas Vītiņas, ciemojās mūziķe un jaunā māmiņa Adriāna Miglāne, kura dalījās savā stāstā par bērniņa zaudēšanu, un kā tas ietekmēja viņas attiecības ar bijušo vīru.

Sociālo tīklu vidē pagājušā gada izskaņā, viņa nāca ar paziņojumu, ka zaudējusi bērniņu, kas atvēris viņas acis uz laulības dzīvi, raidījumā viņa min, ka

tas bija punkts un notikušais uz to arī veda. Pēc tā notikuma man pašai sirdī iestājās aukstums, un es mēģināju saprast, kas nav labi. Aicināju viņu kopīgi meklēt risinājumu, apmeklēt attiecību konsultantu, terapeitu, bet viņš nav tas cilvēks, kurš runā par savām sajūtām. Tad es sapratu, ka nē, es vairs tā nevaru dzīvot!

Sarunas laikā Adriāna atzīstas, ka ir bijušas reizes, kad ieskatījusies sava bijušā vīra telefonā, un redzējusi ziņas, kas viņai nebūtu jāredz.

Abu šķiršanās kopumā norisinās mierīgi, jo viņi vēlas uzturēt saikni mazā Hugo dēļ.

Es gribu, lai viņiem ir saikne, lai mēs svinam kopā dzimšanas dienas. Viņš ir lielisks tētis, vienkārši mums vairs nebija viens virziens ejams.

Šobrīd Adriāna kā uzsvaru savā dzīvē liek dēliņu un laiku sev, par jaunām attiecībām pagaidām nedomā, ja būs lemts, tad viss notiks!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:33

Jaunākās diskusijas