Slavenam Krievijas sportistam no sākuma apmputē kāju pēdas, tagad rokas

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 12:15
 
Imago/Scanpix/LETA
Krievijā jau ilgāku laiku mediju uzmanība pievērsta slavenā daiļslidotāja Romāna Kostomarova nopietnajām veselības problēmām.
Kārtējā sliktā ziņa par Kostomarova stāvokli. Vairāki Krievijas portāli, atsaucoties uz vārdā nenosauktu avotu, apgalvo, ka ārstiem nācies veikt otru operāciju, kuras rezultātā sportists zaudējis abas rokas.

Jau otro mēnesi Krievijas labākie ārsti cīnās par 46 gadus vecā olimpiskā čempiona dzīvību un veselību. Romāns Kostomarovs slimnīcā nokļuva uzreiz pēc Jaungada brīvdienām. Viņam bija drudzis un stipras sāpes krūtīs. Ārsti viņam konstatēja smagu pneimoniju, raksta EG.

Turpmākie notikumi attīstījās zibens ātrumā. Romāna veselības stāvoklis strauji pasliktinājās, viņš tika pieslēgts mākslīgās elpināšanas aparātam.

Daiļslidotājs atguva samaņu, taču radās briesmīga komplikācija - audu nekroze. Ārsti operāciju novilcināja līdz pēdējam, cenšoties izvairīties no ekstremitāšu amputācijas, taču situācija kļuva vēl sliktāka. Kostomarova dzīvība bija apdraudēta. Un sportists piekrita operācijai. Romānam tika apmutētas pēdas pagājušajā nedēļā.

Diemžēl nekroze turpināja izplatīties. Un tagad, kā vēsta Krievijas mediji, ārsti veikuši otru operāciju. Tagad olimpiskajam čempionam amputētas rokas.

Oficiāli šī informācija nav apstiprināta, un neviens no čempiona tuvākā loka par notiekošo nav runājis. Zvaigznes fani lūdz par viņu un gaida pozitīvas ziņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:55

Jaunākās diskusijas