Adriana Miglāne atklāj, kādas attiecības vēlētos ar bijušo vīru

tautaruna.lv 14.februāris 2023, 16:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms vairākām nedēļām dziedātāja Adriana Miglāne saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem atklāti pastāstīja, ka šķiras no vīra. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" dziedātāja pastāstījusi, kādas attiecības vēlas ar nu jau bijušo vīru.
Kā raidījumā atklāj Adriana, tad vēl pirms šķiršanās ar vīru domāju, ka, iespējams, attiecību saglabāšanai palīdzētu, piemēram, došanās uz pāra terapiju. Tiesa, dziedātāja stāsta, ka situāciju sarežģījis tas, ka vīrs darba darīšanās ilgstoši atradies ārpus Latvijas.

Viņa arī esot bijusi tā, kura parūpējās gan par dēliņu, gan arī gatavojusi vairākas reizes dienā, jo viņai tas ļoti paticis. "Kaut kur es sevi baigi, baigi pazaudēju," norāda Adriana.

"Viņš ir ļoti sirsnīgs cilvēks. Viņš nav slikts. Es vienmēr esmu teikusi, ka ka ir dēliņa labākais tētis. Man ļoti patīk kā viņš ar bērniem ņemas," sirsnīgi par nu jau bijušo vīru izsakās dziedātāja. "Viņš ir fantastisks vīrieties. Es nopietni no sirds ceru, ka viņam viss izdosies. Es gribu tikai mums vislabākās attiecības. Es gribu superīgu saikni kā vecākiem, jo es saku, ka mēs varam būt lieliski vecāki, mēs varam to darīt kopā. Normāli pavadīt dzimšanas dienas kopā. Tas ir bērna, ne jau mūsu dēļ," atklāti stāsta dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas