Riva atklāj, vai vēl kādreiz koncertēs Krievijā

tautaruna.lv 14.februāris 2023, 17:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pēc atkārtotā Krievijas iebrukuma Ukrainā virkne latviešu mākslinieku, kuri iepriekš aktīvi koncertēja arī Krievijā, atklāti iestājās pret karu un pārtrauca uzstāties Latvijas kaimiņvalstī. Savu nostāju šajā jautājumā raidījumā "Slavenības. Bez filtra" izteicis arī mūziķis Markus Riva.
"Pavisam noteikti tam ir pielikts punkts. Tas vairs nenotiks un neatkārtosies," savu nostāju par koncertēšanu Krievijā raidījumā atklāja M.Riva. "Tas viss, kas notiek, nav prātam saprotams un pieņemams. Tajā dienā, kad tas viss notika, es uzreiz sapratu, ka tas ir galīgi amorāli," skaidro dziedātājs.

Viņš arī piebilst, ka aiz cieņas pret visiem ukraiņu draugiem un klausītājiem, tas ir tikai loģisks solis. Mūziķis arī neslēpj, ka pēc tam, kad atklāti paudis savus uzskatus, saņēmis ļoti daudz negatīva no faniem Krievijā. Tāpat dziedātājs nekautrējās publicēt saņemtās ziņas, kas brīžiem bijušas tiešām traģikomiskas.

Jau vēstīts, ka vēl pirms Krievijas atkārtotā iebrukuma Ukrainā, mūziķim bija plānots brauciens uz Krieviju, kas pēc 24.februāra notikumiem nekavējoties ticis atcelts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas