Uģis Kuģis publicē atgādinājumu visām mammām

tautaruna.lv 13.februāris 2023, 17:30
 
Ekrānšāviņš no video
Latvijā slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis sociālajā tīklā instagram publicējis ierakstu, kurā uzrunājis visas mammas.
"Jaunākie pētījumi liecina, ka būt par mammu var pielīdzināt 98 stundu darba nedēļai. Aptaujājot 2000 amerikāņu mammu, pētījumā tika atklāts, ka mammas savu dienu vidēji sāk pulksten 6.25 un to beidz ne agrāk par pulksten 20.31. Tātad tās ir 14 stundu darba dienas, ieskaitot nedēļas nogales," sociālajā tīklā instagram raksta U.Kuģis.

"Tāpēc nākamreiz, kad brīnāties, kāpēc jūtaties nogurusi vai apšaubāt savas spējas būt labai mammai, atceraties, ka jūs esat absolūti vienreizēja!" atgādina slavenais krišnaīts. Līdzās ierakstam viņš publicējis arī foto, kurā viņa sieva Linda redzama kopā ar abām ģimenes atvasēm.

Portāls nra.lv jau vēstīja, ka no 2022.gada augusta spēkā stājas jauna direktīva, kas paredz, ka divu mēnešu garš bērna kopšanas atvaļinājums pienākas tētim, un tas jāizmanto obligāti. Jaunā direktīva paredz, ka divi mēneši no katram vecākam paredzētās bērnu kopšanas atvaļinājuma daļas nav nododami otram vecākam. Tādējādi arī Latvijā tiks ieviesta bērna kopšanas atvaļinājuma tā saucamā "otra vecāka kvota" - divi mēneši, kurus bērna tēvam paredzēts izmantot faktiski. Ja šo laiku neizmantos, tas un tam piesaistītais naudas pabalsts netiks saņemts. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas