Artūrs Toms Plešs: Būsim reāli, politiķi arī ir tikai cilvēki!

tautaruna.lv 12.februāris 2023, 15:20
 
Publicitātes foto
Kampaņas “Mobings. Anonīmo uzbrukums” video sērijā par sev piedzīvoto stāsta politiķis Artūrs Toms Plešs. Viņš atzīst, ka komentārus gan par saviem lēmumiem, gan par kļūdām dzird un saskarās katru dienu, bet uzskata, ka ar laiku, uzaudzējot biezāku ādu, pierod pie visa.

Publicitāte un atpazīstamība uzliek sava veida slogu, ar kuru jāsadzīvo katru dienu. Kā jauns un ar svaigām idejām apveltīts politiķis, Pleša kungs atzīst, ka uzsākot savu politisko karjeru saskāries ar lielu daudzumu naidīgu komentāru un kritikas. Viņš skaidro, ka kritika būtībā nav slikta lieta, uzņemot kritiku ir iespēja augt un attīstīties, bet tai ir jābūt argumentētai, nevis kaut kādai nomelnošanai vai zākāšanai.

“Tu patstāvīgi esi uz paplātes. Tas ko tu dari veikalā, uz ielas, vai tieši otrādi tas, ko tu nedari, var kļūt par kaut kādu apskates objektu.”

Politiķis skaidro, ka sabiedrība Latvijā un ne tikai Latvijā, varas iestāžu darbiniekiem un politiķiem uzliek daudz augstākus standartus, nekā paši sev.

Mēs sagaidām, ka politķis būs etalons, paraugs no kā mācīties, kurš nedrīkst savā ikdienā pieļaut nekādas kļūdas. Būsim reāli, politiķi arī ir tikai cilvēki!

Visvairāk jaunais politiķis ticis aprunāts par azartspēļu lobija lietu. Artūrs Toms Plešs sarunā min, ka “Politķis ir kā zīmogs, kas nozīmē, ka vari par viņu runāt visu, nedomājot par sekām!”

1188.lv portāla kampaņa “Mobings. Anonīmo uzbrukums” galvenais uzdevums bija aktualizēt un informēt sabiedrību, ka mobings var skart jebkuru neatkarīgi no profesijas, dzīves līmeņa, vecuma un dzimuma. Tikai kopīgi apzinoties problēmu ir iespējamas pārmaiņas uz labāku un saprotošāku sabiedrību. Pirms komentē, padomā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas