Elīnas Gluzunovas atklāsmes šokē publiku

tautaruna.lv 11.februāris 2023, 14:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Ģimeņu attiecību realitātes šovs “Ģimene burkā” skatītāji jau ir iepazinuši tuvāk visas četras ģimenes - Bindri, Gluzunovi, Kuģi un jaunpienācēji Graudiņi. Šajā nedēļā ar skandalozu ziņu raidījuma laikā nāk klajā Elīna Gluzunova, kura pēc kārtējā strīda ar vīru, paziņo, ka varētu būt biseksuāla, un ja nebūs lemtas attiecības ar vīriešiem, tad viņa ir gatava veidot attiecības ar sievietēm

Raidījuma “Ģimene burkā” dalībniece Elīna Gluzunova šobrīd dzīvo kopā ar savu bērnu tēvu Artjomu. Abu attiecībās gan ik pa laikam iezogas kādas lielākas vai mazākas domstarpības. Pēc kārtējā strīda, ģimenes galva Artjoms dodas uz kopīgu pasēdēšana ar saviem draugiem, bet Elīna izlemj uzaicināt savu draudzeni un pasūdzēties par savām attiecībām.

Dāmas kopīgi izlemj paskatīties, kas jauns notiek iepazīšanās platformā Tinder. Tiesa gan, neviens no populārajā interneta lietotnē esošajiem vīriešiem pārāk nepiesaista abu dāmu interesi. Vakara gaitā Elīna atzīst, ka savulaik šajā pašā iepazīšanās platformā ir reģistrējusies kā biseksuāla persona, jo tieši tāda viņa arī esot. Simpātiskajai dāmai arī nebūtu nekādu iebildumu atlikušo dzīvi pavadīt kopā ar sievieti.

Kā atrisināsies ģimenē radušais strīds? Un vai Elīnai vairs nebūs nepieciešama Tinder aplikācija? To un vēl citas ikdienas ainas Gluzunovu ģimenē ir iespējams sekot līdzi, ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā” darbadienās 20.25, kanālā 360TV!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas