"Alus vēderiņi, neglīti džemperi - ne skata, ne stājas," Elita Drāke skarbi izsakās par vīriešiem

tautaruna.lv 8.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Atraktīvā sabiedrības dāma Elita Drāke, kura kādu laiku bija pazudusi no plašākas publikas redzes loka, veltot laiku garīgā līdzsvara atgūšanai meža vidū un grāmatas rakstīšanai, nu ir atgriezusies aktīvā pilsētas dzīves apritē. Raidījumā “Iečeko slavenības” Elita droši un atklāti izsakās par savām prasībām attiecībā uz pretējo dzimumu.

Elita Drāke sabiedrībā ir zināma kā aktīva dāma, kura mīl apmeklēt dažādus pasākumus, un nekautrējas kādu reizi arī iegriezties naktsklubos.

Raidījuma laikā, viņa atklāti atzīstas Andrim Bulim, ka vienu no šādiem ātras baudas tīkotājiem, kurus bieži var sastapt bāros un klubos, esot skarbi noraidījusi, savu augsto standartu dēļ.

“Man ir mazliet neērti to teikt, bet lai iet - es tomēr būšu atklāta līdz galam. Nav noslēpums, ka daudzi vīrieši dodas un naktsklubiem cerībā tikt pie ātrā seksa priekiem. Un viņi iedomājas, ka sievietēm arī ir līdzīgi mērķi. Nu labi, lai tā būtu. Taču es vairākkārt esmu tā arī pateikusi - jaunais cilvēk (nu plus mīnus 40 ir tiem jaunajiem cilvēkiem), jūs vispirms aizejiet uz sporta zāli, sevi sakopiet, un tad nāciet ar mani iepazīties!”

Mūsu vīrieši ir ārkārtīgi izlaisti, es teiktu, un mēs sievietes pašas esam pie tā vainīgas. Sievietes sevi ļoti kopj, visur dodas sapucētas, bet vīrieši - nu kā pagadās. Alus vēderiņi, neglīti džemperi - ne skata, ne stājas, ne manieru - nekā!”

Vairāk par pašmāju zināmām personībām uzzini, raidījumā “Iečeko slavenību” portālā 1188.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas