Latvietis lūdz naudu mājas būvei Tanzānijā

tautaruna.lv 14.februāris 2023, 5:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Pixabay.com
Avīzes "Kas Jauns" galvenais redaktors Māris Puķītis šobrīd dzīvo Tanzānijā. Lai nevajadzētu dzīvot īrētā mājoklī, viņš būvē ģimenes māju.

"Tik tālu mēs esam, es un Nēma. Latvieša/tanzānietes ğimene. Bet jumtam ir pietrūcis. Runa ir par 3600 eiro. Vai feisbukam ir spēks? Man ir gandrīz 700 FB draugu. Ja katrs ziedos vai aizdos 5-10 eiro, mēs būsim zem jumta, un lìdz jāņiem jau savā, ne īres mājā," ierakstā "Facebook" pauž Māris Puķītis.

Viņa lūgumam jau ir atsaukušies vairāki viņa Facebook draugi un naudu pārskaitījuši, kas nozīmē, ka cerības viņam Jāņus svinēt savā mājā pieaug.

Sarmīte Pīka naudu pārskaitījusi, bet ar noteikumu, ka bērni runās latviski. M. Puķītis to ar "Facebook" starpniecību publiski apsolīja.

Tiesa, ne visi ir tik žēlsirdīgi kā S. Pīka un citi M. Puķīša draugi.

Imants Liepiņš raksta: "Un es kā muļķis krāju naudu savai pusmājai, kamēr nopirku. Izrādās, vajadzēja ne četrus gadus rukāt, bet vienkārši paprasīt facebookā!".

Lita Konopore šaubās, vai rakstītais ir tiesa: "Man it kā nebūtu žēl 5 eiro, bet šis domāts nopietni? Es tiešām nespēju noticēt, ka šo raksta žurnāla galvenais redaktors? Vai šo kontu nav uzlauzusi kāda no 1001 glābēju organizācijām, kura pārmetusies no dzīvnieku uz jumtu "glābšanu"?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas