"Lecu no krēsla" Roberto ar humoru pastāsta par piedzīvoto kafejnīcā

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 5:00
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Dziedātājs un raidījumu vadītājs Roberto Meloni sociālajā tīklā facebook dalījies ar stāstu par piedzīvoto situāciju kādā kafejnīcā.
Roberto ar humoru ierakstā atklājis, ka sēdējis kafejnīcā, dzēris kafiju un ēdis kruasānu un domājis: "Vai tas vīrietis, kas sēž blakus galdam nevar noņemt skaņu no zvaniem, no īsziņām, no visām pasaules iespējamām aplikācijām? Lai skanīga nedēļa mums visiem. PS: viņa zvanu melodija ir tieši mans modinātājs, katru reiz, kad viņš saņem zvanu, es lecu no krēsla."
"Man Tevis žēl, Roberto! Nevaru atcerēties pēdējo reizi, kad man bija jāmostās ar modinātāja palīdzību. Izsaku līdzjūtību," komentējot aprakstīto situāciju, pie publikācijas facebook norādījis žurnālists Kārlis Streips.
"Šis ieraksts man lika atcerēties kādu pārbraucienu ar autobusu Dienvidamerikā, kur kādai kundzei bija skaņas signāls katrai (!) sociālo tīklu sarakstes ienākošajai ziņai! Āāāā, cik tas bija kaitinoši! Ilgi cietos, kādu stundu, bet vēls vakars, jābrauc vēl stundas 10... Nācās palūgt noņemt sķaņu. Tajā brīdī uz mani paskatījās ar tādu skatienu, it kā es lūgtu nekad vairs nesarakstīties ar viņas māti. "Ka tavu māti..." savus piedzīvojumus komentārā apraksta alpīnists Kristaps Liepiņš.
Jau vēstīts, ka arī 2023.gadā Roberto būs redzams TV ekrānos, kur ir viens no raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas