Kivičs skarbi izsakās par viņa dziesmas neiekļaušanu pat "Supernovas" pusfinālā

tautaruna.lv 6.februāris 2023, 15:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Sestdien, 4.februārī, norisinājās Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kur par iespēju nokļūt finālā un pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" sacentās mākslinieki ar 14 kompozīcijām. Jau pirms vairākām nedēļām tapa zināms, ka dalībai pusfinālā nav izvēlēta mūziķa Andra Kiviča radītā kompozīcija. Tiesa, pēc sestdien notikušā pusfināla pats dziedātājs sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā izsakās, kāpēc viņa radītā kompozīcija netika virzīta tālāk dalībai konkursā.
"Vakarā uzfilmēšu video par Supernovas žūriju, kas te patiesībā arī ir ar vislielāko atbildību. 3 gabali labi, bet tas, ka nepaņēma superlipīgu, ātru, dinamisku, mazliet naivu Eiropas himnu pat 15 pusfinālistu vidū, pēc vakardienas ir skaidrs, ka ir VISTĪRĀKĀ kancelēšanas kultūra pret Kiviču, kurš "atļaujas pārāk daudz". A dziesma....kam te vispār interesē dziesma?" publikācijā sociālajā tīklā facebook raksta mūziķis.

Publikācijai pievienoti arī vairāki ekrānšāviņi ar komentāriem, kuros līdzcilvēki neslēpj savu sašutumu par to, ka dziedātāja A.Kiviča skaņdarbs nebija iekļauts pusfinālā.

Tāpat A.Kivičs publicējis arī linku uz vietni youtube.com, kur iespējams noklausīties konkrēto dziesmu. "Šis nebija pelnījis kaut vai pusfinālu ? Īpaši gadā, kad Eiropai jāturas kopā pret Putina Krieviju? Nepārprotiet- visi malači, kas cenšās, 3 dziesmas man patīk, bet come on, izskatās, ka baidās, ka Kivičs aizbrauks, un KAS TAD BŪS," tiešs ir mūziķis.

"Mjā vispār bez komentāriem, pēdējos gadus vispār neskatos šo saietu,un vakar bija tieši tāpat,neskatījos, bet trāpīju uz to momentu,kad rādīja kuras tikušas pusfinālā,un man ir tikai viens jautājums, Jūs nopietni????? Pilnīgi neviena dziesma neaizķēra, neviena, ja pagājušajā gadā,man tiešām likās, ka Citi zēni, varētu tikt pat pusfinālā Eirovīzijā,par ko ļoti nobrīnījos,ka nē, salīdzinot ar tām kuras tika, tur, man rodas secinājumi,ka tas tiešām viss ir viens liels teātris, kurš vairāk maksā,tas liek mūziku un jā, Andri,Tava dziesma tiešām varēja tikt pusfinālā Eirovīzijā," pie A.Kiviča publikācijas norādījusi kāda facebook lietotāja.

Jau vēstīts, ka konkursa "Supernova" pusfinālā par iekļūšanu finālā sacentās 14 žūrijas izvēlētie dalībnieki: grupa "24. Avēnija", Adriana Miglāne, Alise Haijima, Artūrs Hatti, AVÉI, grupa "INSPO", Justs, Katrine Miller, Luīze, Markus Riva, Patrisha, RAUM, grupa "Sudden Lights" un Toms Kalderauskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas