Pēc stilistes izteikumiem Lindai Mūrniecei bail spogulī skatīties

tautaruna.lv 13.februāris 2023, 3:00
 
pixabay.com
Linda Mūrniece ir sašutusi par gados jaunas stilistes teikto TV. Ar Mūrnieci vienisprātis ir absolūti lielākā daļa komentētāju.

Pēdējā laikā Latvijā parādās aizvien vairāk stila ieteikumu, kuros uzsvars tiek likts uz jauna gadagājuma sieviešu tēlu, vienlaikus noniecinot sievietes, kuras vairs nav divdesmit un trīsdesmitgadnieces.

Linda Mūrnieci ir patiesi sašutusi par stilistes Alīnas teikto: ”Tev vēl nav 40 gadu, tu vari atļauties ģērbties, kā gribi”… Diez, kā pēc 40? Un pēc 50?!!!"

Kniipa: "Var ģērbties, kā grib, bet gaumei un paškritikai ir jābūt. Ja sieviete izskatās jauna, tad viņa izskatīsies labi jebkurās drēbēs. Ja sievietei sejà ir 50 un vairāk saguruši gadi, tad tos skolnieču rūtainos minisvārkus un croptop jāatstāj guļamistabas spēlēm. Tikai viedoklis"

Linda: "Protams. Bet tas nedod tiesības kādai tv ēterā apspriest, ka pēc 40 vairs nevar labi izskatīties. Tieši to viņa centās pateikt visas savas performances laikā. Tici man, es gaidīju, ar ko tas beigsies un tikai tad gāju darbos" "Tur vēl izcilāka doma beigās izskanēja - pirms 40 vēl var pamanīties izskatīties jaunāka, bet vēlāk jau jādomā… Fui pateisībā. No paša rīta šito sadzirdēt. Bail tagad spogulī skatīties"

Svetlana: "Pēc 40 jānogriež garas bizes, ja tādas ir, jo nu "kā tā var". Un jāsāk pierast pie zemītes. Kāda vēl ģērbšanās, cik ta tur vairs palicis?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas