FOTO: popzvaigzne pārsteidz fanus ar fotogrāfijām, kurās redzama bez kosmētikas

tautaruna.lv 5.februāris 2023, 12:30
 
AP/Scanpix/Leta
Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa sociālajā medijā "Instagram" publicējusi vairākas apburošas fotogrāfijas, kurās redzama bez kosmētikas.

Dziedātāja saņēma virkni komplimentu no saviem faniem par to, ka ievietojusi fotogaleriju, kurā redzama bez kosmētikas. Fani atzinīgi vērtēja Selēnas atklātumu un drosmi, jo lielākoties pasaules līmeņa zvaigznes rūpīgi piestrādā pie savām bildēm, lai izskatītos perfekti

Pie fotogrāfijām dziedātāja bija pierakstījusi ļoti īsu un lakonisku aprakstu - "Es".

Dziedātājas dabisko izskatu un drosmi publicēt šādas bildes atzinīgi novērtēja ne tikai kuplais fanu pulciņš, bet arī vairāki citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Piemēram, Viktorijas un Deivida Bekhemu dēla Bruklina sieva Nikola Pelca komentēja, ka dziedātāja izskatās apburoši. "Visskaistākā."

Arī latviešu dziedātāja, kura mūsu valsti 2018. gadā pārstāvēja dziesmu konkursā "Eirovīzija", Laura Rizoto novērtēja Selēnas dabisko izskatu, vēršot lielāku uzmanību viņas matu sakārtojumam. "Tās cirtas!" Komentārs tika papildināts ar vairākām emocijzīmēm, tai skaitā sirsniņu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Tikmēr lielāko apbrīnu Selēna saņēma no saviem faniem. Komentāru sadaļu pārpludināja vairāk izsaukumi, ka dziedātāja izskatās satriecoši, apburoši un lieliski. Viņa esot piemērs citām sievietēm, ka nevajag kautrēties no sava dabiskā izskata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas