Zelenskis nāk klajā ar jaunām atklāsmēm

tautaruna.lv 12.februāris 2023, 11:40
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis atbildēja uz jautājumu, vai viņam vēl joprojāmir saglabājusies laba humora izjūta pēc pilna mēroga Krievijas iebrukuma sākuma. Ukrainas prezidents uzsvēra, ka cilvēkam ir svarīgi saglabāt humora izjūtu jebkuros apstākļos, jo tikai tā var palikt adekvātam. Zelenskis to sacīja intervijā britu televīzijas kanālam Sky News.
"Es nekad neesmu zaudējis savu humora izjūtu. Es uzskatu, kad cilvēki to zaudē, viņi zaudē adekvāto domāšanu.

Jums ir jābūt koncentrētam un ļoti nopietnam nevis pāris mēnešus. Tas jādara ļoti svarīgos brīžos, jāpieņem ļoti smagi lēmumi. Jums jābūt gudram, adekvātam un drosmīgam. Jo jūs esat līderis, un tas ir svarīgi. Ir ļoti svarīgi pieņemt lēmumus ātrāk, nekā to dara ienaidnieks.

Bet, lai būtu adekvāts, dažreiz jums ir jāatvelk elpa. Atvēliet 15 minūtes, lai runātu ar bērniem pa tālruni vai jebko citu. Nesūdzoties par to, cik grūti ir vadīt valsti. Ir jābūt stipram, un tāpēc humors, kad vari nedaudz pajokot, parāda, ka ar tevi viss ir kārtībā. Humors padara jūs par cilvēku, ”viņš teica.

Zelenskis arī atbildēja, ka uzskata par labāko dāvanu sev - 25.janvārī prezidents svinēja savu dzimšanas dienu. "Man ir 45. Tas nav smieklīgi," ar humoru atbildēja Zelenskis, sakot, ka viņš vairs nesapņo par materiālām lietām. Par sev vēlamāko dāvanu viņš nosauca Ukrainas karavīru virzību kaujas laukā un Ukrainas uzvaras tuvošanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas