"Tu nevari nākt uz skolu ar paģirām trešdienā," Uģis Kuģis pastāsta par skolas gaitām Limbažos

tautaruna.lv 26.janvāris 2023, 20:30
 
Ģirts Ozoliņš / F64
Latvijā pazīstamais krišnaīts Uģis Kuģis YouTube raidījumā "Limbažniek Zin Pa Ko I Run" neslēpj stāstus par trakulīgo jaunību Limbažos.

Krišnaīts un vēdiskais filozofs Uģis Kuģis viesojies YouTube raidījumā "Limbažniek Zin Pa Ko I Run", kurā stāstījis par kļūšanu par krišnaītu, jaunības gadiem un skološanos Limbažos.

Kā spilgtu notikumu savā dzīvē un sajūtu, ka spēj sasniegt ko vairāk, Uģis Kuģis min pāriešanu no profesionālās vidusskolas uz Limbažu 1.vidusskolu, kurā notika skolēnu pašpārvaldes vēlēšanas, kurās, kā izrādās, piedalījies arī pats Uģis.

"Es uztaisīju plakātus, mana mamma uzzimēja mani ar mikrofongalvu un uzrakstīja, ko es skolai došu. Balsojiet par Uģi! (..) Atnācu un es uzvarēju, " stāsta Uģis.

Slavenība atzīst, ka skolas gados vēlējies uzmanību un īsti nemaz nenojautis par pienākumiem, kas jāveic skolēnu pašpārvaldes prezidentam, esot bijis gan radio, gan savs kabinets.

"Izrādās, ka tu vari būt nekam nederīgs, dīvains džeks ar alternatīvajām idejām, bet vari izmainīt pasauli," atceras Uģis.

Viņš atceras tā laika skolas direktori Pārslu Ķauķi un direktores vietnieci Inetu Puduli (tagad Zariņu). "Kā viņas mani varēja izturēt, nezinu," smejas Uģis.

"Bieži gāju pie direktores. Viņa teica: "Tu esi skolas prezidents, Tu nevari nākt uz skolu ar paģirām trešdienā!" atklāj Uģis Kuģis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas