Viņķele atklāj, ko vēlētos pajautāt tiem, kas kritizē politiķu izskatu

tautaruna.lv 26.janvāris 2023, 17:53
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Nereti ne vien politiķi pasaulē, bet arī Latvijā saņem skarbu kritiku par izvēlētajiem tērpiem, piemēram, apmeklējot dažādus pasākumus. Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele neslēpj, ka arī viņai būtu lieta, ko pajautāt tiem cilvēkiem, kuri par šādām lietām kritizē politiķus.

Portāla "1188.lv" raidījumā "Mobings. Anonīmo uzbrukums" I.Viņķele pastāstījusi, ka lēmumu par iesaistīšanos politikā pieņēmusi jau jaunībā.

"Politiķa blakne ir būt nemitīgi zem sabiedrības pastiprinātas uzmanības. Tas man prieku nekad nav sagādājis, esmu to pieņēmusi kā neizbēgamu profesijas pavadoni," norāda I.Viņķele.

"Tādus komentārus par maniem kolēģiem vīriešiem politikā tīri ārējā izskata dažādu reakciju dēļ publika neizsaka. Savukārt sievietēm politiķēm komentāri gan no īstiem un pašpasludinātiem stila ekspertiem un ekspertēm ir ārkārtīgi nežēlīgi. Mēdz būt arī stulbi. Tagad es būšu nejauka - reizēm tu paskaties uz to stila ekspertu, kurš to saka un domā - tev mājās spogulis ir aizklāts?" savu viedokli izklāsta politiķe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:40

Jaunākās diskusijas