Levitam zemākie reitingi; soctīklos pamatīgi "noliek" prezidentu

tautaruna.lv 18.janvāris 2023, 17:40
 
pixabay.com
Pēdējās nedēļās viena no "karstākajām" tēmām ir gaidāmās prezidenta vēlēšanas, kurās piedalīsies arī Egils Levits. Publicētie SKDS dati liecina, ka Levitam ir vēsturiskii zemākais sabiedrības atbalsts.

Iepazīstoties ar SKDS prezidentu reitingu tabulu, redzams, ka visaugstāk vērtēta ir V.V. Freiberga, savukārt esošais prezidents noslīdējis līdz atzīmei ar mīnus zīmi - 40.

Likumsakarīgs ir Heinriha ieraksts "Twitter": "Acīmredzot ir laiks uzsākt diskusiju,kāpēc cilvēks, kuru tikpat kā neviens nemīl, neciešs un atklāti sakot, pat atklāti apsmej,tik ļoti raujas uz otru termiņu.Kāpēc dažas partijas to atbalsta?Kā panākt, ka šādi narcisi tomēr nevar ignorēt tik pāliecinošu sabiedrības viedokli?"

Lielākā daļa komentētāju piekrīt ieraksta autora viedoklim:

"Saprotu, ka Vienotībai un NA Levits ir tāds līdzi dziedošs suņuks, kurš Kariņu ir stutējis katros sūdos,Progresīvos viņš centās nopirkt (a?) ar vilkšanu valdībā, bet vai pastāv veids, kā pateikt NĒ šādam Ēlertes caurstumtam augstprātīgam personāžam,kurš uzskata,ka viņam pienākas?"

Jelgavnieks: "Nav līderis, neprot ar tautu runāt, Vaira vismaz komunicēja sākumā normāli"

Arvils: "Kas tur ko diskutēt? Šis te lupata un pielīdējs ir ļoti ērts jebkurai partijai. Dzied slavas dziesmas un ar pirkstu dusmīgs nepakrata."

Pēteris: "Es domāju Vairas Vīķes-Freibergas reitings joprojām ir augstāks par esošā reitingu. Valstsgriba ir visu laiku sliktākais, viņam pēc termiņa ar kāju pa pakaļu un vairs valsts pārvaldei tuvumā nelaist."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas