Saeimas deputāte Grevcova internetā tiek pamatīgi nozākāta

tautaruna.lv 27.janvāris 2023, 1:30
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) apsūdzētā 14.Saeimas deputāte Glorija Grevcova savu vainu izvirzītajā apsūdzībā neatzīst.

Grevcova tiesas sēdē uzsvēra, ka viņai ir skaidra apsūdzība, bet viņa savu vainu neatzīst. Sniedzot liecības, Grevcova norādīja, ka viņa ir slavena blogere un cilvēki par viņu zināja visu, līdz ar ko viņai nevajadzēja izlikties par kādu citu personu, proti, nebija vajadzības melot par savu darba vietu, kā arī izglītību.

Neskatoties uz apsūdzību, Grevcova patlaban varēs turpināt pildīt Saeimas deputāta pienākumus. Saeimas Kārtības rullī teikts, ka deputāts, kas notiesāts par noziedzīgu nodarījumu, uzskatāms par izslēgtu no Saeimas sastāva ar dienu, kad stājas spēkā notiesājošs spriedums. Latvijā ir trīs instanču tiesas.

Jau ziņots, ka partijas "Stabilitātei!" deputāte melojusi par savu darbavietu, pirmsvēlēšanu laikā CVK apzināti iesniedzot nepatiesu informāciju par to, vēstīja "TV3 Ziņas".

Turklāt Grevcova CVK sniegusi nepatiesu informāciju arī par iegūto izglītību Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA), aģentūrai LETA apstiprināja LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Ilze Āķe-Vīksne.

CVK Grevcova sniegusi informāciju, ka 2013.gadā ieguvusi augstāko izglītību LSPA pedagoga specialitātē. Tomēr Āķe-Vīksne, atbildot uz jautājumu par šīs informācijas patiesumu, norādīja, ka LSPA arhīvā šāda informācija nav pieejama.

Persona ar šādu vārdu un uzvārdu neesot atrodama LSPA Studentu informatīvajā sistēmā, kas darbojas kopš 2004.gada. Tāpat Grevcova nav fiksēta ne absolventu sarakstā, ne studējošo sarakstā, akcentēja akadēmijas pārstāve.

Jānis: Kā savu aizstāvības taktiku izvēlējās tēlot muļķi

John: Viņa taču vispār nesaprot latviešu valodu. Runā kaut kādus iemācītus teikumus. Ar steigu viņai jānorīko latv. val. pārbaude! Patiesībā visiem Stabilitātes deputātiem jāveic pārbaude. Glorka melo, melo, melo katrā vārdā.

Ivars: Ei tu nost. Viņa ir analfabēte? Nopietni, iespējams nespēj uztvert rakstīto tekstu un nemāk rakstīt. Kā to var pārbaudīt? Tāda persona var strādāt Saeimā?

Kristīne: Normāli melo čikse. Valsti sataisījusies vadīt, bet spējas nepietiek pat CV uzrakstīšanai. Kļūda būtu, piemēram, profesionālā bakalaura vietā norādīt akadēmisko, nevis to, kā vispār nav. Nez ko viņa cer šādā veidā pārliecināt. Laikam savu tiktok publiku tikai.

Juris: Pretīga ākstība! Nepietiekami juridiski izglītotā bezdarbniece nespēj izlasīt savu anketu, bet lien strādāt dubļiem apmētātās LV likumdevējā! Šim darbam prāta spēju pietiks?

Nils: Un šāda "naiva dievgosniņa" grasās balsot par likumiem, ar kuriem jādzīvo 2+ miljoniem. Acīmredzot, iepriekšējā profesijā arī tikai uz godavārdu paļāvās.

Edgars: Tas zaglīgais skatiens, fu, es nevaru

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas