Liepnieks ir sašutis: Jēkabs Straume spiež "like" Jaunzemei

tautaruna.lv 26.janvāris 2023, 2:30
 
Kaspars Krafts/f64
Sabiedrībā zināmu nesapratni ir izraisījis Ašeradena lēmums atjaunot VID ģnerālsekretāres amatā Ievu Jaunzemi. Arī Jurģis Liepnieks ir sašutis.

Pēc VID amatpersonu skandāla no amata tika atstādināta VID ģenerālseketāre Ieva Jaunzeme. Taču tagad situācija ir mainījusies - jaunais Finanšu ministrs Arvils Ašeradens Jaunzemi ir atjaunojis amatā.

Ar šo ziņu viņa dalījusies savā sociālo tīklu kontā. Ar "like" šo ziņu atzīmējis arī KNAB vadītājs Kēkabs Straume.

Jurģis Liepnieks šajā situācijā saskata dīvainību: "Superīga mums izpratne par korupcijas apkarošanu! KNAB priekšnieks spiež “like” Jaunzemei sakarā ar viņas atjaunošanu amatā. Protams, viskorumpētākās iestādes vadītāja jau nenes viņaprāt laikam NEKĀDU atbildību par sistēmisku korupciju viņas vadītajā iestādē!!! ... un tad mēs brīnamies par to, kur Latvija atrodas korupcijas uztveres indeksos .."

Komentētāji atzīst: "Viņi visi, viens otram savējie. SIA “Latvijā” …"

"Ja Jaunzeme ir pelnījusi palikt amatā, tad par citiem iestāžu vadītājiem pat nav jautājumu- mūsu valstī jebkurš āzis, auns vai cits līdzīgas kvalifikācijas zvērs ir pelnījis būt par dārznieku."

"Ja bezkaislīgi pavērot LV amatpersonu saiknes un sasaistnes,tad pārsteigumu nav. Visi viens par otru zina,pazīst... Tāds,kā noslēgts cikls,kurā visi vārās vienā necaursitamā burbulī..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas