Galkins emocionāli izsakās par Krievijas zvērībām Dņipro

tautaruna.lv 24.janvāris 2023, 5:00
 
ITAR-TASS/SCANPIX/LETA
Sestdien Ukrainas pilsētā Dņipro Krievijas raķešu triecienā sagrauta daļa no deviņstāvu dzīvojamās ēkas. Īsi, taču emocionāli Krievijas pastrādātās zvērības pieminējis humorists Maksims Galkins.
Aizvadītās nedēļas nogalē humorists sociālajā tīklā instagram publicējis attēlu, kurā redzams sievietes tēls ēkas daļā, kuru sestdien Dņipro sagrāvusi Krievijas raidītā raķete. Attēls papildināts ar vārdiem "Dņipro. Neizturami...neiespējami".

Maksims Galkins arī paskaidrojis, ka ierakstam slēdzis komentārus, jo nevēlas, lai tā dēvētie "boti" par naudu ņirgājas pie ieraksta.

Atgādinām, ka Maksims Galkins un viņa sieva, estrādes zvaigzne Alla Pugačova ir tās slavenības, kuras nav kautrējušās kritizēt Krievijas atkārtoto iebrukumu Ukrainā.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka cilvēku skaits, kas gājuši bojā, Krievijai raķešu triecienā sestdien sagraujot deviņstāvu māju Dņipro, Ukrainas centrālajā daļā, pieaudzis līdz 25, svētdien pavēstīja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Sestdien Krievijas raķešu trieciena trieciena rezultātā Dņipro deviņstāvu dzīvojamā namā sagrautas divu kāpņu telpu konstrukcijas no devītajam līdz otrajam stāvam.

Pēc provizoriskajām ziņām pilnībā sagrauti 72 dzīvokļi, postījumi nodarīti 230 dzīvokļiem.

Kopumā mājā bija 18 kāpņu telpas ar 36 dzīvokļiem katrā. Kopējais iedzīvotāju skaits bija 1100 cilvēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas