Latviešu astrologs Putinam prognozē ļoti smagu 2023.gadu

tautaruna.lv 15.janvāris 2023, 10:12
 
Reuters/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs apjomīgā materiālā "Putina noriets" prognozē Krievijas prezidenta Valdimira Putina nākotni turpmākajam gadam.
Raksturojot Putina nākotni 2023.gadā, astrologs raksta, ka "jautrākais problēmu ziņā viņam tik vēl priekšā".

"Ja 2022.gada dziļumbumba bija Putina nežēlīgā varas izpausme, ko astroloģiski iezīmē direktīvā Plūtona tranzīts pār Ascendentu, tad 2023.gadā viņa izpausmes būs vairāk saistītas ar viltu, maldiem, krāpšanu un slēptu paņēmienu izpausmēm, ko savukārt apzīmē direktīvās Lilitas tranzīts pār Ascendentu. Taču tā nebūt nebūs vienīgā raksturiezīme. Putinam 2023.gads visdrīzāk nāks ar vairākiem, nozīmīgiem un grūtiem pārmaiņu procesiem," prognozē astrologs.

Viņš domā, ka nopietna situācija veidosies 2023.gada februāra beigās, marta sākumā.

"Ja 2022.gadā lielākos izaicinājumus Putinam sarūpēja Saturns, ar pāris Urāna zibšņiem un Plūtona smagnējo fonu pēdējos Mežāža grādos, tad 2023.gadā izteiktākas nebūšanas nesīs Jupiters ar vairākām, nozīmīgām opozīcijām, vēlāk arī kvadrātiem, Neptūns un Urāns ar ļoti uzkarsētiem kvadrātiem. Kā arī, mans draugs Plūtons, drebot visiem padebešiem, pāries no Mežāža zīmes Ūdensvīrā, kas iezīmēs juku laikus Krievijā vismaz uz 20 gadiem. Ietekme, iedīgļi jau būs jūtami krietni iepriekš. Tagad droši var teikt - jau pašreiz. Kopumā maz nozīmīgu harmoniju Vladimiram 2023.gadā."

Pēc astrologa teiktā, akcents būs uz pašu Putinu kā līderi un viņa ieņemamo amatu - Krievijas federācijas diktatoru.

"Tā vienkārši sakot, iespējams, ka sabiedrībā, elitē, varas ešelonos radīsies šaubas vai apstrīdējumi par to vai Putins ir vispār spējīgs vadīt valsti. Ka varbūt viņa izvēlētais ceļš nav tas pareizākais Krievijas iedzīvotajiem (kā zinām, tad šobrīd, neskatoties uz visu, Krievijā Putinam vēl ir liels atbalsts).Iespējams, ka no nelabvēļu puses tiks tēmēts pa Putina vājajām vietām un/vai priekšplānā izvirzīsies pašas valsts vājās vietas. Visdrīzāk, tās novājinātais ekonomiskais stāvoklis.Šeit jāskatās neatrauti valsts vadītāja atbildība par izvēlēto valsts “attīstības ceļu” un valsts kopējais labklājības stāvoklis attiecīgajā laikā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas