Pabriks soctīklos krīt nežēlastībā, parādot no NATO saņemtu vēstuli

tautaruna.lv 11.janvāris 2023, 1:00
 
F64
Biijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja vēstuli, ko vēl Ziemassvētku laikā saņēmis no NATO ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga. Tiesa gan, komentāros cilvēkiem bija dažādi viedokļi.

Vēstulē, ko pats Pabriks nosaucis par "patīkamu sūtījumu Ziemassvētku pastkastē", Stoltembergs pauž pateicību Pabtikam par viņa darbu, esot aizsardzības ministra amatā.

Jāpiebilst ka Pabrika ierakstu komentēja Twitter lietotāji, kas tā, teikt, sadalījās divās frontēs - daļa slavēja eksministru par paveikto, daļa neskopojās ar kritiku un apvainojumiem.

"Paldies, Pabrika kungs! Es tiešām domāju, ka Latvija ir kļuvusi stiprāka. Viens no labākajiem aizsardzības ministriem."

"Pelnīti, un reizē žēl, šāda kalibra eksperts - deputāts mums bija nepieciešams aizsardzības jomā vēl kā minimums uz 4 gadiem."

"Patīkams sūtījums? Galīgi traki palikuši? 270% dzīves padārdzinājumis ir patīkams sūtījums no NATO? "Paldies" NATO!!! Great Reset plāna ieviesēji!!!"

"Klauns, sākot ar Masku iepirkšanu, beidzot ar to ka esi bezmugurkaulnieks, kauns par tādu ielikteni un bailuli, kas par 20 konfekšu papīriņiem savu māti pārdotu, novēlu Tev “veselīgi” dzīvot."

"Publiska savu pa*** laizīšana."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas