Džastina Bībera bijusī kaimiņiene atklāj, kāpēc zvaigzne no viņas bija pamatīgi nobijies

tautaruna.lv 8.janvāris 2023, 17:20
 
AFP/Scanpix/Leta
Televizījas raidījuma "Judge Judy" galvenā raidījuma varone tiesnese Džūdija Šeindlina atklāj, ka reiz dzīvojusi kaimiņos popdziedātājam Džastinam Bīberam un viņš bija pamatīgi nobijies no viņas, vēsta medijs "Daily mail". 

Pavisam nesen Džūdija medijiem atklāja, ka sen nav runājusi ar Džastinu Bīberu, taču viņu redzot var teikt, ka viņš šobrīd izskatās daudz labāk nekā jebkad agrāk.

Džūdija minēja, ka ir priecīga par to, ka Džastins Bībers ir pieaudzis un sakārtojis savu dzīvi.

Intervijas laikā viņa atklāja, ka kādreiz Džastins Bībers ir no viņas baidījies. Tas bija tajā laikā, kad viņi bija kaimiņi.

2014. gadā Bīberam bija problēmas ar likumu, viņš tika arestēts par auto vadīšanu alkohola reibumā. Tieši viņa kaimiņiene, tiesnese Džudija nodeva viņu tiesas priekšā. "Viņš bija līdz nāvei no manis nobijies," apgalvoja tiesnese.

“Būt slavenībai ir dāvana. Jūs varat pret to izturēties ar godbijību vai arī padarīt sevi par muļķi. Un viņam ļoti labi padodas sevi padarīt par muļķi," šādi Džūdija sacīja 2014. gadā, kad dziedātājs bija pieķerts pārkāpuma izdarīšanā.

Kā atklāja Džudija, tad pēc notikušā Džastins esot maksājis šveicaram, lai tas paziņo, kad ēkā, kurā abi dzīvo, viņa ierodas, dodas prom, lai viņiem neizdotos nekad sastapties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas