Kārlis Seržants stāsta par nopietno avāriju

tautaruna.lv 4.janvāris 2023, 9:20
 
F64
Žurnālists un Saeimas deputāta palīgs Kārlis Seržants Jura Vaidakova materiālā "Piedzīvo otro dzimšanas dienu" izdevumā "Kas Jauns" stāsta par avāriju ar baļķvedēju.

Rakstījām, ka Seržants vietnē "Twitter" vēstīja, ka tagad ar sievu var svinēt otro dzimšanas dienu. Viņu auto bija nokļuvis negadījumā.

"Kad beidzot sāks kontrolēt visus tos mūžam pārkrautos un ātrumu pārsniedzošos baļķu vedējus - mašīna lupatās, bet paši ar sievu tagad varēsim svinēt otro dzimšanas dienu. Ceļš, protams, arī nebija nokaisīts. Sanesa, dabūjām ar pilnu piekabi pa sāniem - tā apgāzās, bet baļķi pa laimi izbira jau ceļa pretējā pusē," rakstīja Seržants.

Medijam viņš stāsta, ka avārijas brīdī nostrādāja pilnīgi visi drošības spilveni. Sadursmē trieciens bija tik pamatīgs, ka daži no spilveniem pat pārsprāga un salons piepildījās ar kodīgiem dūmiem.

Par laimi, ne Kārlis, ne viņa sieva avārijā necieta.

Interesanti, ka Seržantu un viņa sievu tūlīt pēc avārijas pārsteidza telefona zvans. Izrādās, ka abu auto aprīkots ar Toyota Touch multivides sistēmu, kas avārijas gadījumā par to ziņo glābšanas dienestam, kas sazinājās ar avārijā cietušajiem un apvaicājās, vai nav nepieciešama palīdzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas