„Twitter” burbulī Staķis atzīts par seksīgāko Latvijas vīrieti

tautaruna.lv 4.janvāris 2023, 20:30
 
pixabay.com
Īsi pirms Jaunā gada „Twitter” lietotāja Alise organizēja aptauju par seksīgākajiem Latvijas vīriešiem.

Alise: „Esam vīlušies, ka pēdējo seksīgāko Latvijas vīriešu topu kāds ir veidojis tikai 2016. gadā, tāpēc, lūdzu, nosauciet pašlaik 3 pievilcīgākos LV vīriešus, lai mums ir par ko strīdēties.”

Aptauja noslēdzās 30.decembrī ar rezultātu: 1.Mārtiņš Staķis, 2.Raimonds Celms, 3.Jēkabs Reinis, 4.Jurijs Djakonovs, 5.Igors Šelegovskis, 6.Ņikita Trojanskis, 7.Aivis Ceriņš, 8.Reinis Pozņaks, 9. Andris Bulis, 10. Vilis Daudziņš.

Komentējot publicētos aptaujas rezultātus Reinis Pozņaks raksta: „Atkal tas Staķis. Viņš varbūt arī ir pirmais, bet es, toties, esmu vertikāli bezgalīgi (8) seksīgs. Galīgi labi pirmspensijas vecumā :)”

Protams, ne visi aptaujas rezultātu komentētāji ir vienisprātis, jo uzskata, ka rezultātam ir jābūt gluži citam. Reinim Pozņakam veltīti komentāri: „Tu esi skaists gan ārēji, gan iekšēji.” „Es noteikti liktu Top 3niekā. Attieksme, vīrišķība un smaids ir seksīgi.” „

Komentējot aptauju kopumā, cilvēki raksta: „Ņemot vērā, ja daļa ir tukši muldētāji, rezultāti galīgi nav slikti.” „Gandrīz pusi nepazīstu, slinkums gūglēt, lai uzzinātu, kā viņi izskatās. Vēl daži tur ir pārāk sievišķīgi jeb gejiski.. lai arī varbūt nav tādas orientācijas.. Īpatnēja gaume mūsdienu sievietēm.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas