Populārs latviešu mūziķis tiek pamatīgi apkrāpts

tautaruna.lv 10.janvāris 2023, 1:30
 
F64
Leģendārās grupas “Pērkons” bundzinieks Ikars Runģis brīdina iedzīvotājus par kādu negodprātīgu uzņēmēju Bauskā, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Ikars nesen iegādātajai mājai vēlējās nomainīt pāris logus. Internetā baušķenieks izvēlas pirmo piedāvāto meklēšanas rezultātu - SIA “JS Logu un Durvju Serviss”. Zvanot uz norādīto telefona numuru, meistars mudīgi paceļ klausuli.

"Tas bija Jānis. Sazvanīju. Cilvēks ļoti atsaucīgs. Nākamajā dienā bija klāt, visu uzmērīja. Nosauca summu - nepilnus 800 eiro ar visu ielikšanu. Jānis teica, ka ir aprēķinājis, ka šobrīd vajag 550 eiro."

Sacīts, darīts! Ikars vienojas par tikšanos citā Jāņa objektā, lai samaksātu avansu. Meistars arī solās vakarā nosūtīt rēķinu darījuma fiksēšanai. Taču turpinājumā seko, nevis darbs un logu ielikšana, bet gan tukši solījumi līdz brīdim, kad Jānis pilnībā pazūd no apvāršņa.

SIA “JS Logu un Durvju Serviss” ir parādā ne tikai Ikaram, bet arī valstij - nodokļos nav samaksāti gandrīz 9000 eiro.

Logu montieris ir arī īpašnieks uzņēmumam, kas reģistrēts Bauskā. Sastapt uz vietas meklēto Jāni gan neizdodas. Diemžēl, arī sazvanīt meistaru nesekmējas.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs norāda, ka konkrētajā gadījumā darījuma dokumenta neesamība situāciju sarežģījot. Šī iemesla dēļ, patērētāju tiesību sargi silti iesaka nepaļauties uz līdz šim nezināmu un nepazīstamu uzņēmumu solījumiem, pieturoties pie kārtības - dokumentu par darījumu pieprasīt pirms vai apmaksas laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas