Dānijas izlūkdienests atklājis, kāpēc Putins sēž dīvainās pozās un krampjaini pieturas pie lietām

tautaruna.lv 1.janvāris 2023, 8:30
 
SCANPIX/Zumapress
Dānijas militārais izlūkdienests uzskata, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins neslimo ar nāvējošu slimību, bet cieš nopietnas hroniskas sāpes. Tas un ar laiku tas var ietekmēt viņa palikšanu pie varas, vēsta pravda.com.

Savā 2021. gada pārskatā Dānijas militārais izlūkdienests norādīja, ka Putins, "ļoti iespējams" paliks Krievijas līderis pēc nākamajām prezidenta vēlēšanām 2024. gadā. Taču savā 2022. gada ziņojumā šī prognoze mainīta uz mazāk pārliecinošu, proti, ka Putins, “iespējams”, paliks pie varas nākamos piecus gadus.

"Mūsu lielākā neskaidrība ir saistīta ar viņa veselību un to, ka kāds viņu likvidēs viņa veselības pasliktināšanās dēļ," sacīja izlūkdienesta amatpersona.

Dānijas militārais izlūkdienests neuzskata, ka Putins cieš no neārstējamas slimības, bet gan pēc vairākiem kritieniem un negadījumiem cieš no stiprām hroniskām sāpēm.

Tāpēc viņš cenšas sēdēt un cieši turēties pie lietām. Tas darīts, lai mazinātu sāpes,

stāstīja avots.




Tajā pašā laikā Dānijas militārais izlūkdienests uzskata, ka Putinam iepriekš bija vēža forma un viņš tika ārstēts no tā, kad viņš sāka karu.

Dānijas militārais izlūkdienests nedom;ā ka Putins nomirs no slimības, ar kuru viņš slimo. Taču ar laiku tas var novest pie tā, ka Krievijas elite vēlēsies pie stūres redzēt kādu spēcīgāku vīru.

"Mums ir radies spēcīgs iespaids, ka daļa elites redz, ka Krievija ir nostājusies uz nepareizā ceļa," piebilda Dānijas izlūkdienesta amatpersona.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas