VIDEO. Magone atklāj nepatīkamus faktus par bijušās draudzenes nekrietno rīcību

tautaruna.lv 4.janvāris 2023, 4:00
 
Ekrānuzņēmums
Noslēdzot kārtējo raibo un dažādiem pārdzīvojumiem pilno gadu, STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” varone Magone Liedeskalna vēlas arī sakārtot attiecības ar savas dzīves nozīmīgākajiem cilvēkiem – pat ja nav mīlestības, lai tās vismaz ir godīgas un cieņpilnas.

Šādā noskaņā viņa ir devusies tikties ar sava dēla tēvu, reiz “saimniekšovā” sastapto Venti Vītolu. Tomēr īsti labi bijušo mīlnieku sarunas tomēr nevedas. Magonei joprojām sāp Venta neizdarība un nesmukā izrunāšanās dēla uzvārda jautājumā, un neizskatās, ka pēdējais būtu gatavs ko lietas labā darīt.

Lielu vilšanos ir sagādājusi arī kāda paziņa, kura kļuvusi par Magones draudzeni un vēlāk nelietīgi izmantojusi viņas uzticēšanos.

“Kamēr biju Anglijā, es pati nevarēju kārtot lietas šeit, tādēļ bija norunāts, ka viņa mani pārstāvēs, un tādēļ viņai bija iedota pieeja manam e-pastam. Kad atgriezos, pavisam par šo faktu biju piemirsusi, domāju, ka visas mūsu saistības ir izbeigušās. Taču viņa turpināja to e-pastu pārbaudīt, un pat pārsūtīja tālāk un publiskoja manu privāto informāciju - īres līgumus, bankas pārskatus, visu.”

Pie šīm izdarībām gan Ventis nekādi nejūtas vainīgs, bet, lai vai kā, sarunas noslēgumā abi nolemj savas domstarpības atrisināt pavisam negaidītā, un jāsaka pat - bērnišķīgā veidā. Skatieties arī:

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas