"Esmu cilvēks gados"; Dmitrijs Nagijevs noguris būt par seksa simbolu

tautaruna.lv 25.decembris 2022, 2:30
 
Tass/Scanpix/LETA
Dmitrijs Nagijevs ir viens no noslēpumainākajiem Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem. Viņš reti runā par personīgo dzīvi, tāpēc par to klīst dažādas baumas.

Kopā ar Dmitriju publiski uzauga tikai vecākais dēls Kirils, viņš gājis sava tēva pēdās un darbojas filmās. Bet mākslinieks veiksmīgi slēpj pārējos mantiniekus no ziņkārīgo acīm. Esot zināms, ka Nagijevam ir vēl viens dēls Marks no Natālijas Kovaļenko un meita Mira no Annas Spektores. Taču šīs tēmas aktierim ir tabu, raksta Woman.

Savukārt par sevi aktieris ir daudz runīgāks. Daudzus gadus viņam ir bijis Krievijas seksa simbola statuss - un tas ir smags darbs. Lai uzturētu sevi formā un 55 gadu vecumā paliktu šajā statusā, Dmitrijam dienām nākas svīst sporta zālē.

"Lai būtu redzama vēderprese, es daudz trenējos," atzīst aktieris. "Fiziski man ir diezgan grūti. Nu, pirmkārt, tāpēc, ka esmu gados vecs cilvēks, otrkārt, tāpēc, ka tas ir grūti pats par sevi."

Turklāt vielmaiņa palēninās pēc noteikta vecuma. Un aktierim, kā izrādījās, ir tendence uz lieko svaru. Rezultātā katrs apēstais "aizliegtais" gardums uzreiz liek par sevi manīt. Tāpēc Nagijevs ievēro stingru diētu: dažreiz pēdējā ēdienreize ir pulksten 14:00.

Reizēm Dmitrijam šķiet, ka ir vērts atdot seksa simbola statusu jaunajai paaudzei, bet pašam pievērst lielāku uzmanību saviem tuviniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas