VIDEO. Aktiera Kaspara Znotiņa neparastais iepazīšanās stāsts

tautaruna.lv 2.decembris 2022, 14:06
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Katra skatuves satikšanās ar talantīgo Jaunā Rīgas Teātra aktieri Kasparu Znotiņu teātra gardēžiem ir kā svētki, taču par savu privāto dzīvi viņš publiski ir runājis maz. Tāpēc vēl jo intriģējošās ir viņu satikt STV Pirmā! sarunu šova “Kad viņas satiekas” studijā, kur aktieris atklāj iepriekš nezināmus faktus par savu ģimeni. Znotiņam jau ilgus gadus ir precējies un kopā ar sievu audzina četrus burvīgus bērnus.

Interesanti ir arī tas, ka Kaspara sievai Lienei ir arī izskata ziņā identiska dvīņu māsa, ar kuru viņš bijis pazīstams vispirms, mācoties Kultūras akadēmijā. “Tātad viss neslēpjas izskatā” - par mīlestības būtību saka Kaspars un atklāj, kāds viņa atmiņā saglabājies pirmais liktenīgais satikšanās mirklis.

“Tas bija “klikšķis” no pirmā brīža, tas bija skaidrs uzreiz. Akadēmijā bija balle, un mēs ar Lieni it kā nejauši, bet zīmīgi saskatījāmies kafejnīcā. Es izgāju ārā, piesēdu un trepītēm, ieelpoju svaigu gaisu, un pēc brīža gāju atpakaļ, uzlūgt viņu uz deju. Nodejojām visu nakti, es viņu pavadīju uz mājām, sniga skaists, balts sniegs..”

Taču tālāk viss nemaz tik raiti nevirzījās .. Jauniņais students uzreiz nebija pārliecināts, ka jau tik agri vēlas nopietnas attiecības, saistības. Varbūt viņu biedēja fakts, ka iecerētajai jau ir divgadīgs dēls? Un kā veidojās viņu tālākās attiecības?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas