Andris Bulis atklāj emocionālu stāstu par tēta aiziešanu

tautaruna.lv 28.novembris 2022, 17:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Aktieris un dzejoļu grāmatu autors Andris Bulis kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklājis plašāku informāciju par to, cik emocionāla bijusi viņa tēta aiziešana.
Kā raidījumā pastāstīja aktieris, tad viņa tētim bijusi onkoloģiska saslimšana, par kuru viņš dēlam nav teicis. "Viņš ilgi neteica. Es saku - tēt, es varu palīdzēt, kur ir problēma. Viņš saka, ka analīzēs tas neuzrādās. Bet man pirms tam cilvēki apkārt - paldies viņiem, kas deva mājienus parunāt ar tēti," stāsta A.Bulis.

"Man tas stāsts bija, ka es biju Pēterburgā izrādē, vakarā viņš man zvana, saka, ka ved uz slimnīcu. Es kāpu vilcienā, braucu. Tieši uz robežas, kad pārbauda pases, man zvanīja no sllimnīcas, kas tētis ir aizgājis. Nu jau es vairs nebraucu uz slimnīcu, bet braucu uz morgu. Šīs četras stundas ir nožēlojamās četras stundas, lai paprasītu piedošanu tētim. Es gribēju prasīt piedošanu, ka varbūt man bija svarīgāk būt Pēterburgā un iestudēt izrādi nevis pateikt tētim, ka zinu taisnību. Es domāju, ka latgalieši nekad nemirst. Tad tu kādu laiku ar to dzīvo," saka aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas