Horens atklāj, kas viņu uztrauc karā Ukrainā

tautaruna.lv 28.novembris 2022, 14:15
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Kopš Krievijas atkārtotā iebrukuma Ukrainā, savu viedokli par notiekošo izteikušas vairākas sabiedrībā zināmas personas. Jaunākajā A.Kiviča youtube raidījumā "No Bullshit Expierence ar Andri Kiviču" savas domas par notiekošo izteicis arī mūziķis Horens Stalbe.
"Pirmām kārtām, es cenšos par to nedomāt," atbildot uz jautājumu, kas notiek Ukrainā, raidījumā skaidrojis H.Stalbe. "Man pats būtiskākais šajā visā konfliktā ir nevis labie, sliktie, es vispār cenšos neskatīties uz pasauli labs - slikts, balts - melns, pozitīvs - negatīvs. Mani uztrauc tas, ka iet bojā cilvēki, kuri vispār "ņepričom*. Sievietes, vai tie 18 gadus vecie karavīri. Viņi ir gaļa tajā karā. Viņi nepārstāv nekādas savas intereses. Priekš manis tā ir traģēdija, ka pasaule diemžēl kļūst aizvien radikālāka, pasaule aizvien vairāk izvēlās balto/ melno krāsu," raidījumā norāda H.Stalbe.

"Šeit ir redzams absolūts diplomātijas trūkums no vienas un otras puses. Skaidrs, ka mēs stāvam Ukrainas pusē. Es esmu par mieru un tas, ko es lūdzu, ir karu apturēt," uzsver mākslinieks.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz svētdienas rītam sasnieguši 87 310 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 600 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2905 tankus, 5856 bruņutransportierus, 1897 lielgabalus, 395 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 209 zenītartilērijas iekārtas, 278 lidmašīnas, 261 helikopteru, 1555 bezpilota lidaparātus, 531 spārnoto raķeti, 4412 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 163 specializētās tehnikas vienības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas