Ar vēzi sirgstošais "Opus Pro" mūziķis Harijs Zariņš pošas operācijai

Portāls nra.lv 22.novembris 2022, 13:05
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nodibinājums “Fonds Līdzskaņa” informē, ka, pateicoties ziedotāju aktivitātei, nedēļas laikā ir saziedota visa izcilajam mūziķim Harijam Zariņam nepieciešamā naudas summa – 32 000 eiro – kas nepieciešama, lai segtu operācijas izmaksas Vācijas klīnikā.

"Liels, sirsnīgs paldies līdzcilvēkiem, kas palīdzēja! Īpaši šajā grūtajā laikā, kad naudiņa tik ļoti nepieciešama visiem. Esmu milzīgu pateicību parādā tiem, kuri ziedoja un iesaistījās šajā akcijā. Jūs mani pacēlāt spārnos!” saka Harijs Zariņš.

Nepieciešamie 32 000 eiro tika saziedoti ļoti īsā laika posmā, un tas ļaus mūziķim doties uz operāciju Vācijā. Lai veiksmīgs ārstēšanās ceļš! Paldies, ka nepalikāt vienaldzīgi un bijāt klāt šajā grūtajā un nozīmīgajā mūziķa dzīves posmā!

Jau vēstīts, ka mūziķim Harijam Zariņam, Latvijas roka leģendai, grupu “Opus Pro” un “Colt” dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu (“Tu un Es”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt”, “Man ir viss”, “Mīļā” u.c.) mūzikas un vārdu autoram, 2014. gadā tika konstatēts ļaundabīgs audzējs, un līdz šim mūziķis ar slimību cīnījies pats saviem spēkiem un saviem līdzekļiem. Bet nu slimība ir progresējusi un tādēļ ir nepieciešama steidzama operācija Vācijā. Šajā operācijā tiks izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras diemžēl nav pieejamas Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas