"Cik labi!" Kas centrāltirgū iepriecinājis Olgu Kambalu?

tautaruna.lv 22.novembris 2022, 16:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Aizvadīto nedēļu laikā ne vienā vien interneta portālā un sociālajos tīklos plaši apspriesti Olgas Kambalas izteikumi. Visas jezgas dēļ savu viedokli Kambalu pāris izklāstīja arī preses konferences laikā. Tiesa, pēc visa notikušā pāris devies iepirkties arī uz Rīgas centrāltirgu, kur Olga neslēpa prieku, ka kāda no pārdevējām nemaz viņu nav atpazinusi.
Kā redzams raidījuma "Slavenība.Bez filtra" publicētajos kadros, tad Olga kopā ar Kasparu devušies uz Rīgas centrāltirgu, kur kāda ļoti laipna pārdevēja abus pacienājusi ar pīrāgiem. Tiesa, kā vēlāk izrādījies, tad laipnā kundze nemaz nav zinājusi, kas ir Kambalu pāris.

"Ooo, cik mīļi, ka jūs mūs nepazīstat," raidījumā norādījusi O.Kambala. "Cik labi, ka mūs nepazīst," skaidrojusi K.Kambalas mīļotā.

Jau vēstīts, ka pēc skandāla, ko izraisīja Olgas Kambalas teiktais par Dobeli, viņa gatavojas vērsties tiesā pret tiem, kuri, viņasprāt, pārkāpuši likumu. "Mums ir labs jurists, kurš saka, ka ir pārkāpti vairāki likuma panti," preses konferencē sacīja Olga Kambala.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas