Igo pastāsta par dzīvi pēc piedzīvotās smagās avārijas

tautaruna.lv 20.novembris 2022, 10:30
 
Annija Meikšāne/ F64 Photo Agency
2000.gada 16.maijā Latviju pāršalca ziņa, ka smagā autoavārijā cietis mūziķis Rodrigo Fomins. Aizvadītajā nedēļā, viesojoties TV24 raidījumā "Nedēļa.Post scriptum", mūziķis pastāstījis, kā pēc piedzīvotā mainījusies viņa dzīve.
"Manas iespējas, protams, kļuvušas nedaudz ierobežotākas pēc šī notikuma," raidījumā norāda mākslinieks. "Cilvēkā ir kaut kas no kaķa, manī pilnīgi noteikti arī no Lāčplēša un, iespējams, kaut kas no Kvazimodo, bet, protams, ka ir tā sajūta - tad es darīju tā, bet šī brīža situācija man piedāvā šādas iespējas. Bet piedāvā. Kāda jēga man sēdēt un gausties par to, kā man varbūt nav. Tas toties ir citiem, es ar viņiem varu draudzēties. Lūgt padomu, palīdzību," skaidro mūziķis.

Viņš arī piebilst, ka viņa dzīvē ir bijis ļoti daudz radošu panākumu, arī 2000.gads iesākās ar ļoti spraigu darbu. Janvāris un februāris bija koncertturnejas laiks. "Katrā ziņā arī nu pat iegūtās sajūtas, ko var dot dzīve pašā jūras krastā - Jūrkalnē - viss bija pacilājoši. Tajā dienā mani veda no Jūrkalnes uz Rīgu, lai paņemtu skaņu tehniku. Nenotiek ar tiem, kas neko nedara. Es esmu par daudz centies visur būt, līdz ar to sēdi mājās, neko nedari, nekas nenotiks," smejot saka Latvijā populārais mākslinieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas